Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle nu iese din palat fără pantofi cu toc! De ce nu are voie să apară în balerini

Regalitate

Meghan Markle nu iese din palat fără pantofi cu toc! De ce nu are voie să apară în balerini

Meghan Markle a reușit să îi cucerească pe britanici cu felul său simplu de a fi. Fosta actriță a serialului Suits este o prezență memorabilă la fiecare eveniment, iar toată lumea a observat un lucru la ducesa de Sussex.

Soția prințului Harry a fost observată la fiecare eveniment cu un detaliu de care nu se desparte. Meghan poartă la fiecare apariție în public pantofi cu toc. Dacă ducesa de Cambridge, Catherine, a fost văzută și cu balerini, Meghan are grijă să poarte mereu pantofi cu toc.

Iar motivul pentru care a ales acel lucru este extrem de simplu și ușor de înțeles. Prințul Harry are 1,85 metri, iar Meghan Markle are 1,67 metri. Prin urmare, există o diferență de înălțime care trebuie redusă.

Citește și: Meghan Markle a dezvăluit ce îi lipsește de când s-a căsătorit cu prințul Harry

„Cuplurile între care există o diferență mare de înălțime apar nesimetric în poze și deseori, cel mai scund din cuplu arată mai scund decât este și se uită mereu în sus către partener. În cazul lui Harry și Meghan, ea poartă mereu tocuri înalte pentru a-și crește înălțimea și a scurta diferența dintre ei“, a spus fotograful de celebrități Glenn Gratton pentru publucația MailOnline.

Zilele trecute, Meghan a primit o nouă lovitură din partea familiei sale. Soția prințului Harry a primit noi acuzații din partea surorii sale vitrege. Aceasta a spus că, dacă tatăl său pățește ceva, e numai din cauza lui Meghan.

Femeia își sfătuiește sora să își aprecieze mai mult propriul tată și să se comporte ca o femeie. De asemenea, Samantha a scris pe Twitter că, dacă tatăl lor pățește ceva, este numai din cauza lui Meghan.

„Ce ar fi să îți apreciezi propriul tată? De ajuns. Comportă-te ca un om și ca o femeie! Dacă tata piere acum, este doar vina ta!„, a scris femeia, pe Twitter.

Tatăl lui Meghan vrea să se împace cu fiica sa

Thomas Markle a ținut să-și sensibilizeze fiica prin intermediul unei declarații, acesta sperând că Meghan îl va ierta și îi va vorbi din nou.

„Am avut un infarct, chiar nu-i pasă nimănui?! Aș putea pieri curând. Ea chiar vrea ca acestea să fie ultimele cuvinte pe care ni le-am spus unul altuia?”, a susținut acesta în fața reporterilor de la publicația The Sun.

„Dacă aș avea un mesaj pentru ea, acela este că îmi pare rău pentru tot ceea ce a mers rău între noi. Aș vrea să uităm neînțelegerile și să ne întâlnim. Îmi e foarte dor de tine!”, i-a mai transmis Thomas Markle fiicei sale.

 

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top