Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle, criticată de fratele ei vitreg înainte de nunta regală

Regalitate

Meghan Markle, criticată de fratele ei vitreg înainte de nunta regală

Meghan Markle primește în ultima vreme critici din toate părțile. Viitoarea soție a Prințului Harry, fostă actriță în seriale americane de succes are dușmani în propria ei familie.

Thomas Markle Jr., fratele vitreg al viitoarei locuitoare de la Buckingham Palace a adus o serie de critici înainte de nunta surorii sale, care va avea loc pe 19 mai.

Acesta i-a scris o scrisoare Prințului Harry prin care îl sfătuiește că ar fi bine să anuleze nunta.

„Dragă Prinț Harry / Nu e prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este, în mod evident, o femeie potrivită pentru tine. Cu cât trece mai mult timp, devine mai clar că această este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale.

Nu-mi vine să cred că nu reușești să-i vezi adevărata față a lui Meghan. Cea pe care toată lumea o vede. Încercările lui Meghan de a se pretinde prințesă, din postura unei actrițe mediocre, sunt atât de învechite”, scrie în scrisoarea adresată lui Harry, conform Ok Magazine.

CITESTE SI: Prințul Charles, succesorul Reginei Elisabeta la Casa Regală

Familia lui Meghan Markle nu a fost invitată la nunta regală

Thomas îi mai reproșează lui Meghan că a uitat complet de tatăl ei, care a susținut-o financiar, din momentul în care a ajuns o actriță de succes la Hollywood.

Meghan, acuzată că l-a adus pe tatăl ei în faliment

„Ce fel de persoană își folosește tatăl până îl aduce în pragul falimentului? Apoi uită de el în Mexic, îndatorat până peste cap? Când a fost vorba să-i dea banii înapoi, a uitat de el. S-a purtat ca și cum nu l-ar fi cunoscut niciodată.

Tatăl meu nu o să-și revină niciodată financiar, ori emoțional. Meg își arată adevărata față.

Este clar că faima i s-a urcat la cap. A devenit o femeie superficială, egoistă și îngâmfată, care o să-și bată joc de tine și de moștenirea regală a familiei tale. Dacă nu era tatăl nostru, ea servea la mese ori era babysitter.

Toată lumea vede deciziile greșite pe care le ia Meg, Harry nu e prea târziu să anulezi totul”, se mai arată în mesajul lui Thomas Markle.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top