Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Meghan Markle a fost părăsită de asistenta personală

Meghan Markle, care este însărcinată în cinci luni, trece prin clipe dificile. Soția Prințului Harry, care a primit titlul de Sussex, va avea nevoie de puțin timp să își revină, după ce una dintre persoanele cele mai apropiate a părăsit-o. Este vorba despre asistenta sa personală, cu care avea o relație foarte apropiată.

De la nunta din 19 mai 2018, tot mai multe persoane par să renunțe să mai lucreze pentru Meghan și pentru Harry, iar acum a venit rândul ca Melissa să demisioneze, chiar când ducesa avea cea mai mare nevoie de ea.

Citește și: Noi disensiuni între Regina Elisabeta și Meghan Markle

La câteva săptămâni după ce a fost făcut anunțul că familia regală se mărește cu un bebeluș în primăvara anului viitor, se pare că Melissa, femeia care i-a fost alături în ultima perioadă, renunță la slujba pe care mii de persoane și-ar dori-o.

Citește și: Prințul Harry, singur la un eveniment important. Unde se afla soția sa, Meghan Markle

De altfel, vestea a stârnit mare vâlvă la Casa Regală, mai ales că mai multe persoane au demisionat la nici șase luni de când Harry și Meghan au făcut nunta.

Toată lumea de la Palat a rămas surprinsă de vestea că pleacă asistenta

Cei care locuiesc în preajma celor doi spun că Harry le-a cerut tuturor angajaților să o respecte pe Meghan și să îi îndeplinească orice dorință. Cei care nu au făcut acest lucru, au părăsit deja Palatul.

„Este cu adevărat o surpriză neplăcută. De ce ai renunța un loc de muncă atât de prestigios?”, s-a întrebat o sursă din cadrul familiei regale pentru Daily Express.

„Melissa este o persoană foarte talentată. A jucat un rol major în succesul nunții regale, iar toată lumea de la palat îi va simți lipsa”, a mai declarat sursa.

Pentru că sarcina devine din ce în ce mai înaintată, Meghan a început să fie mai menajată și nu participă la toate evenimentele alături de Prințul Harry, preferând să se odihnească mai mult, pentru ca sarcina să nu fie afectată. Nu se știe încă dacă cei doi vor avea o fetiță sau un băiețel.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top