Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Medicii i-au dat Gabrielei Cristea un diagnostic crunt

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Ea nu a putut participa la premiera noului sezon al emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii” pentru că a ajuns de urgență la spital în miez de noapte. Cum se simte acum vedeta TV?

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea nu a putut participa la premiera noului sezon al emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii” din cauza unor probleme de sănătate care au dus la internarea ei în spital în miez de noapte. Simona Gherghe a fost nevoită să-i ia locul în această situație neașteptată.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital

Gabriela Cristea a împărtășit informații despre starea ei de sănătate cu urmăritorii săi online, explicând că a ajuns de urgență la spital după ce s-a trezit în mijlocul nopții cu febră și dureri în întreg corpul. Deși acum se simte mai bine, vedeta va rămâne la pat pentru câteva zile.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine”, a transmis prezentatoarea TV.

Ea le-a spus urmăritorilor săi că nu trebui să-și facă griji pentru ea, deoarece se află în grija unor profesioniști. Ea a menționat că doamnele asistente și medicii au fost extrem de amabili și au ajutat-o să treacă peste situația dificilă prin care a trecut.

Vedeta a explicat că s-a trezit în miez de noapte, în jurul orei patru, prezentând simptome de febră care au apărut din senin. Desi a suspectat inițial gripa sau chiar COVID-19, testele au exclus aceste posibilități. Gabriela Cristea a precizat că s-a prezentat la spital și a fost preluată imediat de către cadrele medicale pentru că resimțea dureri în tot corpul.

„M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a mai spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Și fiica Gabrielei Cristea s-a simțit rău

Recent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers de urgență la spital după ce fiica lor s-a simțit rău mai multe zile. Potrivit explicațiilor oferite de Tavi Clonda, fiica lor a avut febră și s-a simțit rău în ultimele câteva zile. Din fericire, starea ei este bună, chiar dacă febra este deranjantă.

Anterior, Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au testat fiica pentru gripă. Decizia a fost luată în contextul cazurilor din ultimele luni, mai ales în rândul copiilor.

„I-am făcut test de gripă, nu are. Să vedem acum ce teste facem. Să se facă bine fata”, spunea Tavi Clonda pe pagina de socializare.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top