Connect with us

Revistateo.ro

porumb

Naturiste

Matasea de porumb, foarte buna pentru sanatate. Vezi cine nu are voie sa o consume

Cand fierbi porumb, nu arunca matasea! Este foarte sanatoasa si face minuni in cazul afectiunilor de stomac sau ale tractului genito-urinar.

Matasea de porumb este o comoara pentru sanatate, datorita continutului de potasiu, calciu si vitamina D. Popular, este un remediu pentru afectiunile rinichilor. Se poate folosi datorita proprietatilor antixodante, diuretice si calmante.

CITESTE SI: Reteta lui Antonio: Pui cu crema de porumb

Pentru a avea efect asupra afectiunilor, matasea de porumb trebuie sa fie galben-verzuie. Nu se consuma in cazul femeilor insarcinate, caci poate stimula uterul si duce la pierderea sarcinii. Daca suferi de diabet cauzat de hipoglicemie, nu consuma matase de porumb, caci scade nivelul zaharului din sange. Daca ai probleme cu hiperglicemia si suferi de diabet din acest motiv, diabetul poate fi un remediu, insa trebuie sa te consulti cu medicul.

Cei care nu sufera de aceste probleme, pot folosi remediul naturist pentru a trata boli ale tractului genito-urinar, tensiune arteriala.

CITESTE SI: Nucile verzi te apara de boli. Vezi ce beneficii uimitoare au

Ca sa fie utilizat drept remediu naturist, matasea de porumb se usuca intr-un loc intunecos si lipsit de umiditate, apoi se pastreaza in pungi de hartie sau de panza. Se poate folosi in urmatorii doi ani.

Se prepara din ea un ceai: doua linguri de matase de porumb la doi litri de apa. Se consuma dimineata.

Sursa foto: dietplanandworkoutroutine.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top