Connect with us

Revistateo.ro

Marte in conjunctie cu Neptun, pe 1 ianuarie 2017. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Marte in conjunctie cu Neptun, pe 1 ianuarie 2017. Cum sunt afectate zodiile

Pe 1 ianuarie 2017, in prima zi din noul an, avem un eveniment astrologic impresionant: Marte in conjunctie cu Neptun. Cele doua planete vor trasa directii clare tuturor zodiilor. Cum incep nativii anul? Afla mai jos!

Ce este conjunctia in astrologie?

Termenul „conjunctie” se foloseste atunci cand pe harta cereasca doua planete ocupa acelasi loc. Cand doua planete se afla in aceeasi zodie, la acelasi grad si acelasi minut, spunem ca e vorba de conjunctie. Zodia vizata, in acest caz, este Pesti.

Cum sunt afectate zodiile de fenomenul care are loc pe 1 ianuarie 2017

ZODIILE DE AER:

GEMENI – De la 1 ianuarie cad mastile! Vei descoperi adevaratele caractere ale unor persoane langa care ai trait ani de zile. Multumeste-i lui Neptun, dezvaluitorul de secrete.

BALANTA – In cazul tau se observa o nuantare mai clara a responsabilitatilor de la locul de munca. Incepi anul cu mai multa determinare.

VARSATOR – Daca ai un conflict neincheiat, te asteapta o rezolvare a sa chiar in prima zi din an. Poate fi vorba despre orice tip de relatie, caci Marte, zeul razboiului, vrea acum sa faca pace.

ZODIILE DE APA:

RAC – Sensibilitatea ta va fi ceva mai accentuata in primele ore din 2017. Vei simti nevoia de afectiune mai mult decat in orice moment.

SCORPION – Cu cat ocolesti mai mult un conflict, mai ales daca e izbucnit de tine, cu atat nu ai scapare. E timpul ca in noul an sa iti recunosti greselile.

PESTI – Anul incepe in glorie pentru tine. Neptun iti arata care sunt persoanele in care merita sa ai incredere. Ai parte de o serie de revelatii utile.

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Anul incepe un pic mai greut din punct de vedere amoros. Neintelegerile pot aparea de la perspectivele diferite pe care le aveti asupra viitorului tu si partenerul tau.

FECIOARA – De fiecare data cand pasesti intr-un an nou, te simti mai responsabil de propriile tale actiuni. 1 ianuarie 2017 va fi o zi memorabila, caci vei pune piciorul in prag intr-o chestiune spinoasa.

CAPRICORN – Te macina lipsa actiunii din 2016, cand puteai realiza multe lucruri. 2017 incepe cu cateva regrete, semn ca e timpul sa iti schimbi complet viata.

Berbecul incepe anul intr-o izolare creativa

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Nimeni nu poate sti mai bine decat tine ce inseamna sa fii singur in multime. Anul incepe intr-o izolare care poate fi utila. Depinde cum privesti lucrurile.

CITESTE SI: Horoscop Mariana Cojocaru 2017. Berbecii vor fi favoritii astrelor

LEU – Daca in 2016 ai avut parte mai mult de greutati decat de satisfactii, anul 2017 incepe cu cateva avertizari in legatura cu ce trebuie sa schimbi la tine. Fii atent la fiecare semnalment.

SAGETATOR – Anul incepe cu niste banuti in buzunare, nu multi, dar suficienti pentru cateva dorinte lumesti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top