Connect with us

Revistateo.ro

Marte in Capricorn - cum afecteaza acest eveniment astrologic zodiile

Astro-FUN

Marte in Capricorn – cum afecteaza acest eveniment astrologic zodiile

Marte, planeta razboiului, intra in Capricorn pe 27 septembrie la ora 11 si 7 minute. Vezi cum vor fi afectate zodiile.

Marte in Capricorn – conflicte si regrete

BERBEC – Planeta Marte pe cerul astral te poate ajuta intr-un singur fel: sa iti recunosti greselile pentru a merge inainte fara regrete. Este un moment ideal sa te impaci cu dusmanii.

TAUR – Nu va fi o zi favorabila pentru tine, iar din punct de vedere amoros lucrurile se pot darami. Trebuie sa fii foarte atent la fiecare gest si cuvant al partenerului.

GEMENI – Pe tine nu te afecteaza foarte tare acest eveniment. Va fi o perioada ca oricare alta, cu suisurile si coborasurile de rigoare.

RAC – Planeta Marte intra intr-un semn de pamant. Tu, fiind un semn de apa (apa serpuieste pe pamant) s-ar putea sa te ciocnesti de oameni nervosi, sa primesti reprosuri de-ti va sta bine in loc.

LEU – Perioada buna se anunta de la meterologii astrelor. Ploile dispar din viata ta, iar soarele iti zambeste timid, semn ca ar trebui sa il primesti in viata ta.

FECIOARA – Pot aparea momente decisive din punct de vedere profesional. Ziua este linistita, insa vei simti pe ici, pe colo, cateva remuscari privind faptele tale recente.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top