Connect with us

Revistateo.ro

Marsul diversitatii si Marsul pentru normalitate

Stil de viata

Marsul diversitatii si Marsul pentru normalitate

Marsul diversitatii si Marsul pentru normalitate. Sambata, intre orele 16.00 si 20.00, va avea loc Marsul pentru diversitate, in cadrul Festivalului Bucharest Pride, organizat de Asociatia Accept, care promoveaza drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transgender).
Participantii la Marsul diversitatii se vor aduna, la ora 16.00, pe Soseaua Kiseleff, in zona Arcului de Triumf, iar de la ora 16.50 vor pleca in mars spre Piata Victoriei.

Traficul rutier va fi restrictionat in timpul marsului, pe traseul de deplasare al participantilor, de la Arcul de Triumf pana la intrarea in Piata Victoriei, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe rutele ocolitoare Piata Arcului de Triumf – Piata Charles de Gaulle – Bulevardul Aviatorilor – Piata Victoriei si Piata Presei Libere – Piata Montreal – Bulevardul Marasti – Bulevardul Maresal Averescu – Bulevardul Ion Mihalache – Piata Victoriei.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este organizat pentru a promova toleranta si diversitatea, pentru a sustine dreptul fiecarui om de a-si exprima liber identitatea.

La Marsul diversitatii ar urma sa participe, potrivit organizatorilor, aproximativ 500 de persoane.

Peste 300 de jandarmi vor supraveghea cele doua evenimente, pentru a preveni eventualele stari conflictuale si pentru a asigura protectia participantilor, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Traficul va fi restrictionat sambata, in centrul Capitalei, in timpul Marsului pentru normalitate, care are loc de la ora 12.00, pe traseul Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Dealul Patriarhiei, si pentru Marsul diversitatii, de la ora 16.50, pe traseul Soseaua Kiseleff – Piata Victoriei.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top