Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, a venit la TEO live si ne vorbeste despre locurile de munca

Mariana Campeanu ne-a vorbit despre locurile de munca

Astazi la TEO live s-a vorbit despre locurile de munca, pentru persoanele de peste 40 de ani.

Alaturi de domnul Ionut Muscalu ,a venit si proaspat-Ministrul al Muncii, doamna Mariana Campeanu.

Si doamna Campeanu va discuta despre targurile de job-uri dar ne va da si solutii pentru gasirea unui loc de munca, la varsta a doua dar si ce solutii adopta Ministerul Muncii pentru gasirea unui loc de munca.

2 Comments

2 Comments

 1. opris monica

  2008-10-31T22:25:48+02:00 at 2008-10-31T22:25:48+02:00

  Stiu ca mesajul meu nu e la subiect, dar vreau sa ii pun o intrebare d-nei ministru legata de indemnizatia copiilor.Cand a fost in emisiunea ta cu Lavinia Sandru a spus ca nu e exclus ca indemnizatia minima de 600 de lei sa fie marita. As dori sa stiu cant si la ce suma, pt. ca prin legea pe care au adoptat-o au incalcat constitutia si drepturile copilului: toti copii sunt egali in fata legii si in fata lui dumnezeu. La aceea emisiune au fost transmise o gramada de mesaje din partea mamicilor nemultumite de aceasta lege, dar nu au fost luate in seama. D-na Sandru a spus ca femeile cu venituri mari, au rate care trebuie platite; ce va face sa credeti ca cele cu venituri mici nu au?Iar indemnizatia pt cresterea copilului se da pt. a creste copii, nu pt a-si plati cucoanele coaforul, sau alte fite; da , inainte de a naste au avut un venit marte pt care munceau, acum stau ca si noi, cele cu venituri mici, acasa , si cresc copii; care ar trebui sa fie egali, nu discriminati inca de la nastere.
  Va multumesc, si as dori enorm de mult ca acest mesaj sa ajunga la ministra muncii

 2. opris monica

  2008-10-31T22:27:59+02:00 at 2008-10-31T22:27:59+02:00

  Stiu ca mesajul meu nu e la subiect, dar vreau sa ii pun o intrebare d-nei ministru legata de indemnizatia copiilor.Cand a fost in emisiunea ta cu Lavinia Sandru a spus ca nu e exclus ca indemnizatia minima de 600 de lei sa fie marita. As dori sa stiu cand si la ce suma, pt. ca prin legea pe care au adoptat-o au incalcat constitutia si drepturile copilului: toti copii sunt egali in fata legii si in fata lui Dumnezeu. La acea emisiune au fost transmise o gramada de mesaje din partea mamicilor nemultumite de aceasta lege, dar nu au fost luate in seama. D-na Sandru a spus ca femeile cu venituri mari, au rate care trebuie platite; ce va face sa credeti ca cele cu venituri mici nu au?Iar indemnizatia pt cresterea copilului se da pt. a creste copii, nu pt a-si plati cucoanele coaforul, sau alte fite; da , inainte de a naste au avut un venit mare pt care munceau, acum stau ca si noi, cele cu venituri mici, acasa , si cresc copii; care ar trebui sa fie egali, nu discriminati inca de la nastere.
  Va multumesc, si as dori enorm de mult ca acest mesaj sa ajunga la ministra muncii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top