Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

MARIAN RÂLEA ȘI IOANA BLAJ, PROFESORI AI CURSURILOR DE ACTORIE TV & FILM ACADEMY BY RUXANDRA ION”

Ruxandra Ion, creatoarea telenovelei românești și a fenomenelor LaLa Band și Abracadabra, printre altele, a cooptat cele mai îndrăgite staruri tv si profesioniști de top din lumea televiziunii și cinematografiei pentru a fi profesorii „TV & Film Academy by Ruxandra Ion”. Academia de talente a Ruxandrei Ion, care își va deschide porțile pentru cursanții săi pe 3 februarie, este, în acest moment, cea mai complexă școala de gen din România, incluzând cursuri de actorie, regie si producție de TV și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil.

Cursurile de actorie sunt structurate pe 3 grupe de vârstă: grupa „Abracadabra”, pentru cei cu vârsta 8-14 ani; grupa „LaLa” pentru cei de 14-18 ani și grupa „Gheorghe Dinică” , adresată celor peste 18 ani. Ele se desfășoară de 2 ori pe săptămână, o ședință având o durată de 2 ore.

Marian Râlea și Ioana Blaj sunt profesorii care îi vor introduce pe copiii grupei „Abracadabra” în minunata lume a actoriei. Cursurile predate de cei doi actori se vor axa pe exerciții de practică care îi vor ajuta pe aceștia nu numai să învețe să interpreteze un rol. Cursurile sunt concepute în așa fel încât să poată dezvolta talentul actoricesc, să le dezvolte copiilor personalitatea, să se dezvolte la nivel personal.

Marian Râlea, șeful catedrei de Actorie pentru grupa “Abracadabra”, este cel mai cunoscut și apreciat actor pentru copii, din România. “Magicianul” din Abracadabra a încântat generații întregi de copii, deveniți, acum, părinti. Prin mâna sa au trecut multe generații de copii pe care i-a învățat din tainele meseriei de actor. Din 1991, a fost realizator al emisiunii Abracadabra la TVR 1, iar din 1995, realizator al emisiunii SuperAbracadabra la PRO TV. Marian Râlea este doctor în teatru și absolvent al Academiei de Teatru si Film, Bucureşti. Pentru activitatea sa artistică, atât în teatru, tv, cât și cinematografie, Marian Râlea a fost răsplătit cu numeroase premii.

Ioana Blaj este una dintre tinerele talente ale noii generații de actori din România. Ioana are o carieră apreciată, atât în lumea cinematografiei (unde are, deja, la activ, peste 5 roluri în filme), cât și a televiziunii și teatrului. Ioana este absolventă de UNATC, la clasa profesorilor Ioan Cojar și Adrian Titieni. Are masterul în actorie, la clasa profesorilor Gelu Colceag si Radu Gabriel. Anul trecut, Ioana Blaj a fost selecționată la categoria Echange de talents din cadrul festivalului de film francofon de la Namur (Belgia). A participat la Festivalul de Film de la Berlin cu scurtmetrajul Bric Brac al lui Gabriel Achim, scurtmetraj aflat în competiție.
De luni, 20 ianuarie, până miercuri, 22 ianuarie, TV & Film Academy by Ruxandra Ion va acorda un discount de 50% persoanelor cu vîrsta între 18- 29 ani care își doresc să participle la cursurile de Producție, Regie, Scenaristică și care vin să se înscrie la sediul din str. Căderea Bastiliei nr. 41. Pentru detalii suplimentare: www.academytv.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top