Connect with us

Revistateo.ro

Maria Miri Domark, vedeta Instagram a carei ocupatie nu o vei ghici niciodata

Stil de viata

Maria Miri Domark, vedeta Instagram a carei ocupatie nu o vei ghici niciodata – GALERIE FOTO

Nume: Maria Miri Domark. Nota pentru aspectul fizic: 10. Nota pentru interactivitate pe retelele de socializare: 10. Ocupatie: aici te lasam sa fierbi putin pentru ca ceea ce face aceasta frumusete din Israel este de-a dreptul inedit.

Maria Miri Domark, noua senzatie a retelei Instagram

Maria a ajuns la 340.000 de urmaritori pe Instagram, cucerind toata suflarea masculina cu formele sale. Are un corp de papusa, un zambet perfect, niste ochi pe care nu ai cum sa nu ii remarci oricat de carcotas sa cauti un defect. Multa lume credea ca este fotomodel pana ce tot ea a recunoscut cu ce se ocupa.

Nu te gandi la prostii! E exact opusul a ceea ce ai putea crede. Maria, noua senzatie a Instagramului, este soldat in armata israeliana. Poate ca nu stiai, insa in Israel, inrolarea in armata de la varsta de 18 ani este obligatorie atat pentru barbati cat si pentru femei.

Tanara se pozeaza ba in bikini, ba in hainele de soldat. Orice ar pune pe ea arata intr-un mare fel. In ciuda aspectului ei fragil, a feminitatii pe care o afiseaza cu atata naturalete, Maria stie sa traga cu arma si poate oricand sa combata un terorist. Cu asa o frumusete, ti-e mai mare dragul sa mergi la razboi, nu-i asa?

Potrivit portalului Next Shark, Domark, in varsta de 20 de ani, va incepe in curand o cariera in lumea modelling-ului, asta dupa ce fanii de pe Instagram au incurajat-o sa se duca in aceasta zona. „Esti fata visurilor mele”, „Vreau sa devin prizonierul tau” – sunt doar cateva din comentariile pe care le primeste zilnic compatrioata modelului Bar Refaeli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top