Connect with us

Revistateo.ro

mana

Naturiste

Mana Maicii Domnului: planta care VINDECA de boli

Frumos mirositoare si cu aspect placut, Mana Maicii Domnului este o planta care are proprietati miraculoase de vindecare. Descopera la ce se foloseste!

Mana Maicii Domnului se mai numeste si Caprifoi si este o planta cataratoare, care se foloseste in scop decorativ. Poate nu stiai, dar este excelenta si pentru a vindeca afectiuni.

Este foarte utila impotriva afectiunilor cardiace si a reumatismului, artritei si a durerilor musculare.

CITESTE SI: Aloe Vera – planta minune

Inflamatiile mamare pot fi diminuate cu ajutorul compreselor cu infuzie de Mana Maicii Domnului. Aceasta planta miraculoasa previne cancerul de san.

Mana Maicii Domnului intareste sistemul imunitar si fereste de infectii virale, febra si durere in gat. Este un leac pentru afectiunile intestinale si cistita.

Mana Maicii Domnului are si utilizari cosmetice: uleiul extras este eficient impotriva imbatranrii tenului si contribuie la iluminarea pielii.

Prepara ceai de caprifoi si foloseste-l pentru proprietatile antiinflamatorii si antibacteriene. Fierbe o cana de radacina de Mana Maicii Domnului maruntita cu 7 cani de apa timp de 30 de minute. Strecoara si pastreaza la frigider.

Macereaza o cana de flori de caprifoi in alcool si foloseste pentru a cicatriza ranile si a vindeca acneea.

CITESTE SI: Planta de vară care te scapă de boli

In traditia populara se spune ca planta Mana Maicii Domnului este foarte buna pentru femeile care nu pot ramane insarcinate.

Sursa foto: edupic.net

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top