Connect with us

Revistateo.ro

Star

Mama lui Marcel Toader a spus adevărul despre divorțul fiului ei de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost cândva căsătorită cu Marcel Toader. Vedeta formează acum o familie frumoasă cu artistul Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a primit un mesaj frumos de la fosta ei soacră

Multă vreme s-au tot oferit diferite motive care au dus la separarea brunetei de fostul rugbyst. Fosta soacră a fostei prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama” a făcut câteva declarații interesante.

„Cu Gabriela Cristea au scos actele pe 8 septembrie și pe 12 am ajuns eu la București să le aduc cadou pentru că s-au căsătorit în Franța. S-a întâmplat o problemă și asta nu pot să o spun și Marcel zicea> „Mami, eu dau divorțul”.

„Nu, mai încearcă, mai greșește omul”, a declarat Rădița Toader într-o emisiune tv.

Mama lui Marcel i-a transmis un mesaj fostei sale nurori, pe care o felicită pentru fetița frumoasă pe care a adus-o pe lume.

„Eu îi doresc multă sănătate, am auzit că are o fetiță, sa aibă o căsnicie fericită, dar ce s-a întâmplat nu comentez”, a mărturisit mama lui Marcel.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea a primit o veste de ultimă oră de la medici, după ce a născut

Gabriela Cristea, FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ cu fetița

Gabriela Cristea a devenit mămică în toamna acestui an. Prezentatoarea Kanal D a adus-o pe lume pe Victoria Margot. Acum este o femeie împlinită: are o casă nouă, un soț iubitor și un copil frumos și sănătos.

Alte știri despre Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a primit o veste de ultimă oră de la medici, după ce a născut

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, sunt în culmea fericirii după ce vedeta a adus pe lume o fetiță pe nume Victoria.

Ce veste a primit Gabriela Cristea

„Dacă totul merge bine şi până acum avem toate motivele să credem asta, mâine (n.r. o externează), da. Mă duc să fac curat în maşină, curat acasă şi să mă pregătesc.

Fetiţa este din ce în ce mai bine, a început să mănânce din ce în ce mai mult, ne bucurăm pentru asta. E viguroasa, cum spun medicii, ştie ce vrea. Mi-au spus ca e şi isteaţă, au spus ca se prinde unde e biberonul, cum e treaba.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ cu fetița

E din ce în ce mai măricica. Gabriela este bine si ea, un pic dupa operaţie, se pliba un pic mai greu, dar o să se vindece (…) Abia aştept să schimb scutece.

O să am emoţii, dar deja au început să mai scadă pentru că am luat-o în braţe. … totul este pregătit, la ea e cea mai curată cameră, deşi cred că o să doarmă mai mult cu noi.

Şi camera noastră e pregătită, este totul nou, este şi casa nouă. Am reuşit să ne îndeplinim lucrul ăsta, să vină în casa nouă, a ei.

A luat 10 la naştere pentru că au spus medicii că e viguroasă. Nu a avut nevoie de alte tratamente. Respiră bine, are scaun, este frumuşică şi sanatoasă”, a declarat Tavi Clonda la TEO SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top