Connect with us

Revistateo.ro

Numerologie

Mâine e 18. 04. 2018. Ce se întâmplă din punct de vedere numerologic într-o zi marcată de 18

Mâine este 18. 04. 2018, o zi importantă din punct de vedere numerologic. În data de mâine avem de două ori numărul 18. 18 este ziua și suntem în anul 20… 18. Este această aliniere de numere una benefică sau trebuie să ne așteptăm la evenimente neprevăzute?

18. 04. 2018 – o dată plină de semnificații

Din punct de vedere numerologic, 1 este începutul, este cifra succesului, a adevărului, a luminii divine. 1 este întregul, cifra de la care se pornește numărătoarea.

Cifra 8 reprezintă infinitul dacă o răsturnăm. În poziția ei verticală, cifra 8 reprezintă neprevăzutul, primejdia, dar și o avalanșă de surprize care pot veni în cascadă și pot fi benefice.

Mulți spun că 8 este cifra morții, mai ales dacă apare de mai multe ori în peisaj. Așadar, având în vedere că cifrele 1 și 8 sunt dublate, trebuie să ne așteptăm la terminarea unor etape și începerea altora.

Pot avea loc răsturnări de situație, întâlniri karmice, dar și evenimente politice însemnate la nivel internațional.

CITEȘTE ȘI: Sfatul zilei de 18 aprilie 2018. Ziua în care se limpezesc apele

Tot timpul au avut loc evenimente importante când o dată a zilei a cuprins cifrele 1 sau 8, atât de bine cât și de rău.

Așadar, numerologic putem spune că vom asista la anumite începuturi. Poate fi vorba de începuturi în carieră, în relație. Poate fi vorba despre schimbări de paradigme, despre schimbări de șefi de instituții sau șefi de state.

Nu e o zi în care suntem încurajați să riscăm, să schimbăm noi sensul lucrurilor, ci mai degrabă trebuie să așteptăm, doar să ne concentrăm cu atenție la munca pe care o avem de făcut.

Se spune că în zilele care conțin cifrele 1 sau 8 este bine să fim potoliți, să nu ne aruncăm în disensiuni, în conflicte inutile. E nevoie de multă rațiune și de calmitate înainte de orice acțiune. Este ziua în care ni se poate întoarce totul împotrivă și tocmai de aceea trebuie să acționăm cu maximă prudență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Numerologie

To Top