Connect with us

Revistateo.ro

plante

Inedit

„Magie florala”: Vezi ce plante atrag bani

Schimba aspectul incaperii, iti protejeaza sanatatea si, mai nou, atrag si banii. Vezi ce plante te ajuta sa atragi abundenta in viata ta.

Unele plante sunt adevarate comori in viata ta, pe cand altii atrag ghinioane din punct de vedere financiar. Afla daca ghivecele de pe pervaz sunt prieteni sau dusmani.

Gladiola

Nu prea iti aduce noroc si iti mai cheltuie si ea banii, caci are nevoie de o ingrijire speciala. Insa, priveste partea buna: gladiolele se vand destul de bine, deci le poti transforma intr-o mica afacere.

CITESTE SI: 5 trucuri pentru florile din vază

Cactusul

Te fereste de necazuri financiare. Cumpara cat mai multi cactusi daca vrei sa ai un talisman puternic.

Feriga

Nu permite sa ramai cu portofelul gol. Se spune ca daca feriga ta infloreste, vei uita pentru totdeauna de lipsurile financiare.

Asparagus

Este cel mai puternic magnet pentru bani. Totusi, nu te grabi sa cumperi unul, pana nu afli un secret: pe cat de multi bani aduce, pe atat de cheltuitor te face.

Orhideea

Este splendida, insa, asa cum este in cazul tuturor frumusetilor rapitoare, din punct de vedere financiar, orhideea este o floare complet inutila.

CITESTE SI: Află ce hobby-uri îţi aduc câştiguri în bani

Margareta

Trebuie doar sa ii numeri petalele: un numar impar inseamna ca vei avea cheltuieli mari. Daca ai probleme financiare, rupe petala in plus, astfel incat sa ramana numar par, astfel iti asiguri profitul.

Sursa foto: twimg.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top