Connect with us

Revistateo.ro

Luna Plina in Taur pe 14 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Luna Plina in Taur pe 14 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 14 noiembrie are loc un eveniment astrologic decisiv pentru inimile tuturor nativilor: Luna Plina in Taur produce o serie de rasturnari de situatie, pierderi financiare, despartiri si impacari surprinzatoare etc.

La ora 15 si 52 de minute, Super-Luna va fi vizibila cu ochiul liber. Se va produce in zodia Taur, una din cele mai incapatanate si dificile din zodiac.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Plina in Taur

BERBEC – Trebuie sa ai mare grija cum vorbesti cu partenerul de viata. Cuvintele tale pot sa il raneasca mai mult decat iti dai seama, chiar daca tu le spui fara sa te gandesti la consecintele pe termen lung ale acestora.

TAUR – Nici tu nu stai bine la capitolul iubire. Vei avea ceva probleme cu persoana iubita, mai ales ca in casa voastra se va instala haosul. Va trebui sa invatati amandoi sa va organizati mai bine si sa renunti la incapatanare.

GEMENI – Luna Plina deschide Cutia Pandorei in cazul tau. Anumite secrete bine ascunse, pe care nu sperai sa le stie cineva, vor iesi la iveala fix cand nu te vei astepta.

RAC – Seara zilei de 14 noiembrie este perfecta pentru meditatie. Stai de vorba cu tine si fa un plan pentru ca sufletul tau sa fie ferit de necazuri.

LEU – Unde dai, si unde crapa! Cam asta va fi dictonul dupa care vor functiona toate actiunile tale in urmatoarea perioada. Fii mai atent la tintele tale.

CITESTE SI: Previziuni karmice 14-20 noiembrie 2016. Tensiuni in Casa Iubirii

FECIOARA – Pot aparea conflicte cu cei mai in varsta din familie. Va trebui sa faci tot posibilul sa ii intelegi, sa te pui in pielea lor. Parerile tale tind sa se schimbe foarte repede in urmatoarea perioada.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top