Connect with us

Revistateo.ro

Luna Plina in Rac pe 12 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Luna Plina in Rac pe 12 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Nu aduce anul ce aduce luna plina in Rac. Pe 12 ianuarie, satelitul care guverneaza zodia Rac se va afla chiar in acest semn.

Efectele lunii pline, din punct de vedere astrologic, sunt nenumarate. Nu toate zodiile sunt influentate in acelasi mod de vibratia Lunii. Cele mai afectate sunt zodiile de pamant si de apa.

Efectele Lunii Pline in Rac asupra zodiilor

ZODIILE DE APA:

RAC – Racul este guvernate de Luna Plina, iar atunci cand satelitul Pamantului ii tranziteaza sectorul natal este extrem de avantajat. Racul va invata sa fie mai atent la dorintele celor din jur. Din punct de vedere profesional, Luna Plina ii aduce numai vesti bune.

SCORPION – Scorpionul cade pe ganduri si incearca sa afle unde a gresit de sufera atat de mult. Multe din raspunsurile cautate vor veni unul dupa altul. Trebuie doar sa fie atent la ce se intampla in jurul sau. Totul are o rezolvare!

PESTI – Nativul nascut in zodia Pesti devine ceva mai sensibil. Il vor supara pana si cele mai inofensive glume. Trebuie sa incerce sa nu mai puna totul la suflet.

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Persoana nascuta in zodia Taur va simti din plin energia transmisa de Luna Plina care se formeaza in Rac. Va avea de castigat mai ales daca jobul ii solicita latura comuncationala.

FECIOARA – Luna Plina limpezeste lucrurile din punct de vedere amoros pentru Fecioara. Situatia din Casa astrologica a Iubirii se va detensiona.

CAPRICORN – Capricornul a inceput anul foarte bine si il va continua in glorie. Luna Plina il incurajeaza sa faca lucruri pentru care nu a avut curaj in trecut. Va invata sa riste mai mult.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Berbecul va trai cateva zile de confuzie. Unele persoane il vor face sa creada ceva, altele ii vor oferi o alta perspectiva a realitatii. Va fi nevoit sa faca o alegere de viata si de moarte.

LEU – Leul continua in aceeasi pasa proasta. Luna Plina intensifica sentimentul de singuratate. Nativul de foc nu scapa de tendinta de a se izola, o idee care nu ii aduce beneficii pe termen lung.

SAGETATOR – Sagetatorul are parte de multa iubire. Devine putin mai sensibil, insa va reusi sa treaca peste emotii cu ajutorul persoanei iubite.

Balanta are nevoie de familie

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Persoana nascuta in zodia Gemeni este influentata in zona comunicarii de Luna Plina. Va reusi sa obtina proiecte importanta ori sa se impuna in cercuri in care dorea sa ajunga de multa vreme.

BALANTA – Balanta va fi ceva mai atasata de familie. Nu e exclus ca din 12 ianuarie sa isi ia o mica vacanta pentru a se bucura de caldura parintilor.

CITESTE SI: Horoscop Minerva 8-14 ianuarie 2017

VARSATOR – Varsatorul are parte de cateva obstacole. Luna Plina ii pune la incercare rabdarea. Va trebui sa dea dovada de intelegere in toate sectoarele care il privesc direct.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top