Connect with us

Revistateo.ro

Luna Plina in Sagetator

Horoscop

Luna Plina in Sagetator – 13 iunie 2014

Luna Plina in Sagetator – 13 iunie 2014. Cand Luna devine Plina in semnul hoinareste-daca-vrei, al Sagetatorului, pe 13 iunie, ora 07:11, dorinta de a-ti extinde orizonturile devine o obsesie care te consuma.

Sagetatorul ne incurajeaza sa tintim mai sus si sa cautam sa realizam doar cele mai bune si mai stralucitoare lucruri. Exista un optimism contagios pentru energia mutabila si fierbinte din Sagetator.

CITESTE HOROSCOPUL ZILEI

Singurul amortizor potential, este ca Venus si Saturn vor fi in opozitie, in acelasi timp. Acest lucru pune presiune asupra relatiilor si am putea fi in cautarea celei mai apropiate trape de evacuare. Pofta de ratacire patrunde in Luna Plina din Sagetator pentru a sterge limitarile, stagnarea si pesimismul. Jupiter este planeta care guverneaza aceasta Luna Plina, si in prezent, in starea sa de exaltare (insemnand ca face cel mai bun lucru) in Rac. Acest lucru este de bun augur pentru a genera mai multa abundenta, daruri si intelepciune.

CITESTE HOROSCOPUL ZILEI

Daca relatiile cu probleme, sau conflictuale, ne trag in jos, energia inaltatoare a Sagetatorului ne va ajuta sa vedem imaginea de ansamblu. Daca ne simtim prea impotmoliti, disperati mai mult de ceea ce s-a pierdut, aceasta lunatie ne aminteste sa privim in sus. Exista intodeauna mai multe versiuni si o raza de speranta pentru a fi descoperite, daca suntem dispusi sa cercetam mult mai departe. Uneori este doar o chestiune de schimbare, literalmente, a cadrului nostru pentru a obtine o perspectiva mai mare si mai luminoasa.

CITESTE HOROSCOPUL ZILEI

Daca ai posibilitatea de a calatori intr-un loc indepartat, exotic, ia-ti pasaportul si du-te. Fa tot ce poti, cel putin pentru a-ti schimba localizarea actuala. Este timpul sa iti largesti obiectivul si sa vezi peisajul minunat, luminos si vast al vietii!

CITESTE HOROSCOPUL ZILEI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top