Connect with us

Revistateo.ro

LUNA PLINA IN BERBEC. Ce se intampla cu toate zodiile pana pe 7 aprilie

Stiri

LUNA PLINA IN BERBEC. Ce se intampla cu toate zodiile pana pe 7 aprilie

LUNA PLINA IN BERBEC. Evenimentul acestei luni (si pana pe 7 aprilie) este prezenta lunii pline in zodia Berbec. Vezi cum te afecteaza acest fenomen.

LUNA PLINA IN BERBEC PE 22 MARTIE, DUPA LUNA NOUA DIN 9 MARTIE. CE SE INTAMPLA PANA PE 7 APRILIE 2016. VEZI EFECTELE LUNII NOI SI ASPECTELE CU CARE VINE LUNA PLINA.

BERBEC – Este o perioada in care crizele si surprizele nedorite pot sa apara in orice moment. Este bine sa stai in umbra in acest timp. Izolarea poate fi o solutie pentru a medita asupra lucrurilor care se petrec in jurul tau.

TAUR – Este o perioada in care preocuparea ta se indreapta catre tot ce inseamna activitate sociala. Devii interesat brusc de soarta lumii si nu e exclus sa te implici in actiuni umanitare. E bine sa mergi la cinema, la teatru, caci e o perioada plina de inspiratie pentru tine.

Horoscop Mariana Cojocaru. Previziunile pentru echinoctiul de primavara si eclipsa de Luna

Efectele eclipsei de Luna asupra zodiilor. Previziunile astrologului Maria Sarbu

GEMENI – Este o perioada in care planul profesional iese in evidenta. Incepi sa te bucuri cu adevarat de succes cand te uiti peste cifrele din fata ta. Nu accepti anonimatul si faci tot posibilul sa slefuiesti fiecare oportunitate ce-ti iese in cale.

RAC – Este o perioada in care iti largesti orizonturile prin calatorii si spiritualitate. Mersul la biserica te poate face sa iti eliberezi sufletul de diferite dileme. E o perioada in care capeti mai mult curaj sa spui ceea ce simti.

LEU – Este o perioada in care preocuparile tale se indreapta catre lucrurile ascunse ale vietii. Viata sexuala creste cu intensitate si vei avea parte de o aventura erotica pasionala.

FECIOARA – Este o perioada buna pentru noi asocieri si contracte, pentru colaborari si parteneriate in orice plan. Fii deschis catre ceilalti si ajuta-i in tot ce consideri de cuviinta. Nu au ce cauta blocajele emotionale in perioada asta, asa ca rupe barierele!

Citeste previziunile in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top