Connect with us

Revistateo.ro

Luna Plina in Gemeni, pe 14 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Astro-FUN

Luna Plina in Gemeni, pe 14 decembrie. Cum sunt afectate zodiile

Pe 14 decembrie se va produce Luna Plina in Gemeni. Evenimentul astrologic marcheaza o etapa importanta in traiectoria profesionala a zodiilor.

Ce efecte produce Luna Plina in Gemeni

Luna Plina din decembrie va lumina harta astrala a Gemenilor incepand cu ora 2 si 5 minute dimineata. Cum sunt afectate:

ZODIILE DE APA:

RAC – Racii trebuie sa fie atenti la modul in care incearca sa se faca placuti in fata celorlalti. Pot cadea in propriile lor capcane.

SCORPION – Scorpionii nu trebuie sa se culce pe o ureche daca observa ca le ies aproape toate planurile. Luna Plina ii energizeaza suficient de mult incat sa duca la bun sfarsit lucruri marete, insa nu e cazul sa se impauneze.

PESTI – Pestii vor fi printre cei mai afectati dintre toti nativii. Luna Plina produce o serie de schimbari substantiale pe plan emotional.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Gemenii au parte de protectie divina in perioada urmatoare. Luna Plina le schimba complet perspectivele si au ocazia sa obtina tot ceea ce isi doresc.

BALANTA – Balantele cunosc persoane noi. In drumul lor apar tot felul de mesageri importanti. Informatiile pe care le primesc ii ajuta din toate punctele de vedere.

CITESTE SI: Horoscop Minerva 11-17 decembrie 2016

VARSATOR – Luna Plina lumineaza puternic Casa Iubirii Varsatorilor. Acestia au parte numai de bucurii din punct de vedere sentimental.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top