Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

LUNA PLINA ALBASTRA pe 31 iulie. Cum te afecteaza, in functie de zodie

Vineri, 31 iulie, spre sambata, 1 august 2015, are loc fenomenul de luna plina albastra. Acest eveniment astronomic isi pune amprenta asupra tuturor zodiilor. Vezi mai jos cum:

BERBEC

Fenomenul de luna plina albastra aduce o serie de bucurii in viata ta. Vezi cum orizonturile ti se largesc si iti iei masuri de precautie pentru a nu calca pe bec.

TAUR

Luna plina iti afecteaza Casa Iubirii, asa ca asteapta-te ori la o impacare de zile mari ori la o despartire de proportii!

CITESTE SI: HOROSCOPUL TIGANESC – AUGUST 2015

GEMENI

Incepand cu noaptea de 31 iulie, totul se schimba in viata ta. Iei in considerare relatiile vechi care te-au ajutat sa evoluezi pana in acest stadiu si mergi mai departe cu toate invataturile.

RAC

Incepi in sfarsit povestea de iubire pe care o tragi dupa tine ceva mai timid in ultima perioada. Persoana care tine la tine asteapta cu nerabdare un raspuns, iar raspunsul tau afirmativ va schimba din temelii vietile voastre.

LEU

Se apropie momente de rascruce, acele momente pe care le urasti din toata inima: trebuie sa alegi intre doua drumuri pe care le vei urma.

FECIOARA

Dimineata zilei de 31 iulie va fi linistita pentru tine, insa odata cu intrarea pe 1 august, la ora 12 noaptea, au loc schimbari majore in viata ta, din toate punctele de vedere.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top