Connect with us

Revistateo.ro

Luna Noua in Scorpion pe 30 octombrie. Apar noi motivatii si noi provocari

Astro-FUN

Luna Noua in Scorpion pe 30 octombrie. Apar noi motivatii si noi provocari

Pe 30 octombrie la ora 19:38 se produce fenomenul de Luna Noua in Scorpion. Fiecare luna noua declanseaza un nou tip de initiere. Universul trimite catre noi energie incat sa putem finaliza sau incepe proiecte, ne ofera motivatii noi si provocari diversificate.

Luna Noua in Scorpion de pe 30 ne va dezvalui obiceiurile rele la care trebuie sa renuntam, anumite tipare in gandire. Vom fi supusi unor testari de toate felurile si trebuie sa ne pregatim spiritual pentru noua initiere.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Noua in Scorpion

ZODIILE DE APA

RAC – Esti nevoit sa renunti la anumite aspecte sau obiceiuri din viata ta. Iti vei da seama ca anumite tendinte pe care le-ai adoptat in ultima perioada nu te-au ajutat sufleteste foarte mult si trebuie sa faci marea schimbare.

SCORPION – Luna noua care se produce in semnul tau zodiacal te motiveaza sa incepi lucruri noi, sa te apuci de o meserie noua sau sa nu iti mai neglijezi pasiunile. E timpul sa iti slefuiesti talentele.

CITESTE SI: Top 3 zodii care vor avea un 2017 dificil

PESTI – Nu va fi o perioada foarte usoara pentru tine. Aceasta luna noua te va pune in situatia de a decide ce vrei sa faci mai departe cu relatia ta. Apar cateva intrebari pe care nu ti le-ai pus pana acum, intrebari fara raspunsuri.

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Vei avea suficienta energie incat sa muncesti pentru ceea ce vrei sa obtii. Puterea cu care vei continua drumul pornit te va ajuta foarte mult in perfectionarea relatiilor de la locul de munca si vei deveni chiar un model demn de urmat.

LEU – Nu scapi de agitatie mai ales in noaptea zilei de 30 octombrie. Vor fi tot felul de situatii care te vor solicita mai mult decat voiai sau mai putin decat sperai. Astfel de dezamagiri sunt normale cata vreme nu reusesti sa faci pace intre inima si creier.

SAGETATOR – Vine o perioada ceva mai calma din punct de vedere financiar. Reusesti sa strangi mai bine banutii pentru situatiile limita pe care le vei mai avea. Trebuie sa faci tot posibilul sa iti construiesti un plan de pe urma caruia sa ai beneficii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top