Connect with us

Revistateo.ro

Lucrurile pe care toţi oamenii de succes le fac înainte de somn

Stil de viata

Lucrurile pe care toţi oamenii de succes le fac înainte de somn

Înainte de a merge la somn, oamenii de succes au câteva lucruri pe care le fac în fiecare seară, iar aceste lucruri îi ajută să aibă un somn mai bun și o următoare zi productivă.

În timp ce multe persoane aleg să mănânce și să se utie la TV, foarte mulți oameni de succes aleg să facă plimbări de seară și să citească înainte să doarmă. Astfel se relaxează complet, iar somnul este unul calitativ.

Citește și: Cel mai bun somnifer natural care te ajută să dormi buștean, toată noaptea

Joel Gascoigne, co-fondator și CEO Buffer, în fiecare seară înainte de a merge la culcare se plimbă 20 de minute. Pe blogul său el scrie:

„Este un moment minunat să te relaxezi. Plimbarea îmi permite să analizez ce s-a făcut în timpul zilei, să reflectez asupra sarcinilor complexe, treptat să nu mă gândesc la muncă și să obțin o oboseală plăcută.”

În schimb, Bill Gates și Mark Zuckerberg își întocmesc liste cu crăți pe care le recomandă și altora. Fondatorul Facebook chiar și-a făcut un obicei din a citi măcar câte o carte pe săptămână.

Printre lecturile de anul acesta ale fondatorului Google se numără Omul care a hrănit lumea (The man who fed the world), de Leon Hesser și Mitul liderului puternic (The Myth of the Stron Leader), de Archie Brown.

Tot oamenii de succes își imaginează și succesul din ziua următoare. Este o adevărată provocare pentru ei a doua zi, în care trebuie să dea randamentul scontat. Își organizează programul în așa fel încât să dea cele mai bune rezultate și reușesc în doar câteva minute să facă asta.

Oamenii de succes renunță la gadgeturi înainte de somn

Cei mai mulți oameni de succes știu să se deconecteze de problemele de la muncă și uită de telefon, tabletă, televizor sau orice alt gadget. Specialiștii spun că înainte de somn ar fi bine să nu privim într-un ecran, pentru că somnul nu va mai fi odihnitor.

Iar grija că mâine va fi o zi complicată va face ca somnul să nu mai fie unul de calitate. Deconectarea de muncă este foarte importantă.

Momentele libere petrecute cu familie sunt extrem de importante pentru a fi fericit și împlinit, implicit pentru a avea succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top