Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care oamenii de succes nu le fac

Stil de viata

5 lucruri pe care oamenii de succes nu le fac

5 lucruri pe care oamenii de succes nu le fac. Te-ai intrebat care sunt greselile pe care oamenii de succes le-au invatat atat de bine incat stiu sa isi managerieze viata pentru a obtine numai rezultate fructuoase? Noi am aflat secretele lor psihologice!

LUCRURI PE CARE OAMENII DE SUCCES NU LE FAC:

1. NU IES IN ORAS CU PERSOANE CU CARE S-AU CERTAT CEL PUTIN O DATA

LUCRURI PE CARE OAMENII DE SUCCES NU LE FAC. Oamenii de succes isi aleg foarte bine persoanele care sa fie in cercul lor de prieteni. Nu accepta oameni care sa ii traga in jos. Acestia stiu foarte bine care sunt scopurile ce trebuie atinse si care sunt oamenii care le inteleg interesele si modalitatile de a atinge varfuri in cariera.

2. NU ACCEPTA SFATURI DE LA PERSOANE CARE NU AU O PROFESIE

Oamenii de succes accepta sfaturi si ponturi numai de la acele persoane care stiu cat de dificil este sa obtii lucruri in viata. Acestia ii evita pe cat posibil pe cei care si-au facut o profesie din datul cu parerea.

Cum sa obtii succesul pe care ti-l doresti! Afla secretul oamenilor puternici de la Loredana Latis

HUFF.RO: Cum iti influenteaza numele succesul in viata. De ce e bine sa te cheme Maria si nu Sara

3. NU ISI PLANG DE MILA DACA AU UN ESEC

Oamenii de succes trag tare. Ei stiu ca orice castig presupune suferinta, drum batatorit, sacrificii nebanuite, rabdare, calcule, pragmatism, realism.

4. NU SUNT ATENTI LA DETALII

Oamenii de succes nu se impotmolesc de toate detaliile ce ii pot destabiliza emotional. Incearca pe cat posibil sa nu puna la suflet micile rautati de grup ori incercarile de a-i face vulnerabili pentru a reusi sa ii inlature din joc.

LUCRURI PE CARE OAMENII DE SUCCES NU LE FAC. Oamenii mari nu gandesc mic, cu alte cuvinte. Oamenii de succes sunt atenti doar la acele detalii care le vizeaza direct proiectul, profiturile.

5. NU FOLOSESC METODE DE SUCCES

Oamenii care au un nume nu folosesc retete ale succesului. Nu au un manual dupa care sa urmeze fiecare pas, nu folosesc sisteme recunoscute si recomandate. Acestia isi creeaza propriile legi ale reusitei deoarece sunt perfect constienti ca fiecare context are particularitatile sale, respectiv fiecare afacere are schema ei.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top