Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Lucrurile de care zodiile se despart cel mai greu

Viața este făcută din un amalgam de trăiri și de momente care ne pot decide viitorul. Află care sunt lucrurile de care se despart cel mai greu zodiile și cum reușesc să meargă mai departe.

Lucrurile de care zodiile se despart cel mai greu:
BERBEC – COPILĂRIA

Berbecul vrea să fie veșnic un copil, însă acest lucru nu este posibil odată ce viața le pune în față responsabilități ce nu pot fi asumate de copii. Fac față schimbărilor cu multă determinare.

TAUR – CASA PĂRINTEASCĂ
Nativul Taur este legat de casa în care a copilărit, de familie, de câinele din curte și chiar și de vecinii gălăgioși. Principalul lui scop din momentul despărțirii de casă este tocmai căutarea unui nou cămin și întemeierea propriei familii.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL CHINEZESC AL IUBIRII – TOAMNĂ 2015
GEMENI – GADGETURI
Gemenii sunt înnebuniți după tablete, iPhone-uri sau alte echipamente performante moderne cu care poate fi menținut on contact continuu cu lumea. Nu știm cum ar reacționa Geamănul dacă i s-ar lua telefonul și căștile de muzică din urechi.

LUCRURILE DE CARE ZODIILE SE DESPART CEL MAI GREU:
RAC – VIAȚA BOEMĂ
Racul duce o viață destul de boemă iar despărțirea de momentele în care doar lenevea și îi critica pe ceilalți este cruntă. Noroc că e un semn zodiacal muncitor și se adaptează ușor la un alt ritm de viață.

LEU – OGLINDA
Leul este cel mai narcisist semn zodiacal și, dacă își pierde oglinda sau i se sparge, poate suferi la fel de tare cum suferă un iubitor de animale după câinele său.

FECIOARĂ – OAMENI
Fecioarele se despart foarte greu de oameni. Atunci când nu mai sunt prietene cu cineva, simt ca și cum le-ar fi sfâșiată inima în bucăți. Este semnul zodiacal care se atașează cel mai repede de cei din jur.

BALANȚĂ – PRIETENI
Balanțele se despart greu de prieteni, atunci când aceștia aleg o altă cale în viață, schimbându-și domiciliul sau frecventând alte cercuri sociale.

SCORPION – BUNICĂ
Scorpionul are o sensibilitate aparte pentru bunici, în special pentru bunică. Despărțirea de aceasta îl poate băga într-o depresie din care greu va fi scos. Reușește în final să accepte regulile vieții.

SĂGETĂTOR – ANIMALELE DE COMPANIE
Săgetătorul este un mare iubitor de animale și nu poate concepe viața fără câini sau pisici, țestoase ori hamsteri. Ca să le treacă duerera în cazul despărțirii de un mic patruped, săgetătorii îl vor înlocui rapid cu un alt exemplar.

CAPRICORN – BANI
Capricornii nu suportă ideea de a deveni săraci. Nici în ruptul capului nu vor accepta momentele în care vor trebui să strângă cureaua, fie și pentru o perioadă scurtă de timp.

VĂRSĂTOR – ILUZII
Vărsătorul se desparte cu greu de iluziile sale. Atunci când ceea ce își imaginează nu se concretizează deloc, acest nativ se lovește puternic de pragul realității și suferă teribil de tare.

PEȘTI – FAMILIE
Și Peștii se simt foarte atașați de familie. În anumite episoade din viață sunt nevoiți să o ia pe un alt drum, iar momentul plecării este unul extrem de emoționant, atât de puternic încât se pot întoarce din drum.

VEZI ȘI: ZODIILE CARE DEVIN MAI SENSIBILE PE 22 IULIE
Sursa foto: hiphople.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top