Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri pe care să nu le arunci în chiuvetă și în vasul de toaletă

Life

Lucruri pe care să nu le arunci în chiuvetă și în vasul de toaletă

Orice gospodină trebuie să știe care sunt acele lucruri pe care să nu le arunci în chiuvetă sau în vasul de toaletă. Iată tot ce trebuie să știi.

Câteva lucruri pe care să nu le arunci în chiuvetă și în vasul de toaletă

1. Făina. Sunt gospodine care aruncă făina în chiuvetă. După ce gătesc, curăță bucătăria așa cum este firesc. Însă fac o greșeală. Făina absoarbe umiditatea și își mărește volumul. De aceea nu este recomandat să fie aruncată în chiuvetă. Poate duce la apariția unor defecțiuni.

2. Coaja de ou. Se poate întâmpla ca o parte din cojile de ou să rămână în chiuvetă. Mai exact, poate fi vorba despre cojile mici, pe care le arunci. Este bine de știut faptul că acestea pot funcționa precum un adeziv. Și, dacă vei arunca după aceea și alte lucruri rămase după ce ai gătit, atunci se poate forma un dop ce ar putea înfunda chiuveta.

3. Cafeaua. Sau, mai bine spus, zațul. Acesta se va depune treptat pe pereții țevilor de la bucătărie. Și, ulterior, aceste țevi se vor înfunda.

4. Orez și paste. Acestea se umflă atunci când intră în contact cu apa. Dacă vei turna în chiuveta sau în toaletă resturile de paste sau de orez după ce ai gătit, atunci acestea se vor dizolva greu. Și vor înfunda țevile.

CITEȘTE ȘI: Cum desfunzi chiuveta cu doua ingrediente banale

CITEȘTE ȘI: De ce e bine să folosești hârtie de copt când cureți chiuveta

CITEȘTE ȘI: Pune o cană cu sare în chiuvetă. Rezultatele sunt incredibile

5. Prezervativele. Instalatorii au deseori probleme din această cauză. Sunt multe persoane care aruncă prezervative în vasul de toaletă. Însă acestea nu se dizolvă. Se pot bloca țevile din această cauză.

6. Hârtie. Desigur, nu este vorba despre hârtia igienică. Aceasta a fost special concepută pentru a fi aruncată în vasul de toaletă. Vorbim aici despre hârtia obișnuită. Aceasta poate să înfunde țevile.

7. Uleiul. După ce prăjești alimentele, nu arunca uleiul în chivetă. Este insolubil în apă. Iar dacă intră în contact cu apa rece, acesta se solidifică. Drept urmare, țevile se vor înfunda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top