Connect with us

Revistateo.ro

Fiecare femeie incearca sa isi puna amprenta in casa in care locuieste si ajunge sa faca niste alegeri mai mult sau mai putin inspirate. Iata ce lucruri nu ar trebui sa aiba niciodata in locuinta.

Stil de viata

Lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le aiba in casa ei

Fiecare femeie incearca sa isi puna amprenta in casa in care locuieste si ajunge sa faca niste alegeri mai mult sau mai putin inspirate. Iata ce lucruri nu ar trebui sa aiba niciodata in locuinta.

In primul rand, femeile ar trebui sa renunte la jucariile de plus. In special, asezate in pat. Nu este sexy pentru un barbat sa intre in dormitorul tau si sa iti gaseasca ursuletul de plus in pat. Aceste amintiri ar trebui sa fie tinute in memoria noastra. In cazul in care ai copii, poti tine jucariile la ei in camera.

Produse cosmetice si produse personale asezate peste tot in casa. Da, este obligatoriu sa le ai. Insa nimeni nu trebuie sa vada de cate produse ai tu nevoie pentru a fi ca „scoasa din cutie”. Cel mai bine ar fi sa le tii intr-un dulap de cosmetice si sa le scoti numai atunci cand ai nevoie de ele.

Si colectiile de papusi se afla printre lucruri pe care sa nu le ai in casa

Colectiile de papusi din copilarie. Chiar daca ai o colectie impresionanta si tii la papusile tale foarte mult, mai bine le-ai pastra in cutie. Nu vrei sa ii sperii pe barbati cu papusile tale. Acestia vor sa vada o femeie puternica si pe picioarele sale.

Nici fotografiile cu animalul de companie nu ar trebui sa fie pe toti peretii din casa. Designerul Nicole Fuller spune ca nu arata foarte bine aceste imagini in casa. Cel mai bine ar fi sa le pastrezi in albume.

Designerii spun ca nici fotografiile cu familia asezate deasupra patului nu sunt prea sexy. Acestia sugereaza sa pui aceste fotografii pe alti pereti ai casei, insa in cantitati rezonabile.

Articole pe aceeasi tema:

Imagini din noua casa a familiei Obama

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top