Connect with us

Revistateo.ro

Star

Lucrul interzis pe care Prințul William l-a făcut cu fiul său, George. Se schimbă regulile la Casa Regală?

Familia Regală Britanică este analizată la milimetru. Membrii familiei sunt tot timpul sub lupa opiniei publice, iar în ultima vreme persoane precum Prințul William au fost acuzate că au încălcat anumite protocoale.

Prințul William nu ar trebui să călătorească în acelați avion cu micuțul George, fiul său, pentru că, în cazul unei tragedii, ar putea fi pusă în pericol linia de succesiune la tron.

Acest lucru a fost încălcat recent. Acesta a mers cu avionul alături de cei doi copii și Kate în Noua Zeelandă și Australia.

Prințul trebuie să îi ceară acordul bunicii sale, regina Elisabeta, pentru a-l lua pe George în călătoriile sale.

La 20 de ani de la decesul prințesei Diana, BBC a comemorat-o pe cea supranumită „Prințesa Inimilor” într-un documentar de senzație. Cei doi fii ai acesteia, William și Harry, au acceptat să-și deschidă sufletul în fața a milioane de telespectatori și să povestească sincer despre tragedia pe care au traversat-o când aveau doar 15, respectiv 12 ani. VEZI AICI IMAGINILE

Soția lui William, rugată să nu mai aducă pe lume copii

Kate Middleton este rugată să nu mai aducă pe lume alți copii, având deja doi copii, pe George și Charlotte E. Diana.

Organizația „Having kids” a transmis o scrisoare cuplului regal prin care îndeamnă ”respectuos” să se mai gândească în privința conceperii unui al treilea copil, notează Daily Star.

CITEȘTE ȘI: De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. SECRETUL a ieșit la iveală

Regina Elisabeta a LUAT DECIZIA la vârsta de 91 de ani!

Motivul invocat este acela că există familii cu mulți membri care nu sunt sustenabile. „La cum se degradează mediul înconjurător în zilele noastre, niciunul dintre noi nu-și poate imagina cum ar fi arătat lumea azi dacă feritilitatea n-ar fi fost restricționată în secolul al XX-lea, cu până la trei copii de femeie.

Viitorul țării voastre va fi definit de impactul schimbării climatice”, se arată în scrisoarea celor de la „Having kids”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top