Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru te învață cum să te vindeci de boli fără a cheltui bani. Este o soluție simplă și eficientă, la îndemâna oricui.

Sanatate

Lidia Fecioru, sfaturi pentru a te vindeca de boli fără a cheltui bani

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, te învață cum să te vindeci de boli fără a cheltui bani. Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de problemele de sănătate.

Lidia Fecioru, sfaturi pentru a te vindeca de boli fără a cheltui bani

Lidia Fecioru susține că bolile stau departe de oamenii fericiți. Potrivit Lidiei Fecioru, parsoanele care nu sunt fericite în familie sunt cele care suferă de cancer.

Potrivit bioenergoterapeutului, gândirea pozitivă te poate ajuta să scapi de problemele de sănătate. Este un remediu simplu și eficient, pe care oricine îl poate încerca. Nu te costă nimic, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

”Noi ne putem modifica organismul pentru că conștientul nostru, adică ceea ce vedem și pipăim, ce gustăm, transmite informația către subconștient, subconștientul transformă organismul nostru în perioada de somn exact cum îi dăm noi informația. Tocmai de aceea spun: Gândiți pozitiv! Vedeți ce vă doriți, pentru că a gândi pozitiv și a-i pune subconștientului imagini pozitive înseamnă sănătate. E atât de ușor, e la îndemâna tuturor, nu costă bani”, a spus Lidia Fecioru în cadrul unui interviu pentru elacraciun.ro.

În timp ce pentru unele persoane procesul vindecării este unul mai complex și mai complicat, pentru altele este unul mai ușor. În cadrul interviului, Lidia Fecioru a spus că ea tratează cauza și nu efectul bolii. De asemenea, pentru Lidia Fecioru, procesul de vindecare este unul simplu.

Potrivit bioenergoterapeutului, cauza pentru care ne îmbolnăvim vine de la noi. ”Obligatoriu, la baza îmbolnăvirii organismului nostru, la nivel energetic, dereglările care se produc sunt numai și numai din cauza noastră”, a mai spus ea.

Așadar, te poți vindeca de boli grave fără a cheltui bani. Puterea de a te vindeca stă în interiorul tău. Tot în interiorul nostru stă și motivul pentru care ne îmbolnăvim.

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru, sfat esențial pentru mame și viitoarele mămici

Bioenergeticianul Lidia Fecioru oferă o serie de sfaturi persoanelor care se prezintă la cabinetul ei. Femeia cunoaște o serie de trucuri pentru a trăi sănătos și mult, iar toate aceste învățăminte le-a însușit în urma experiențelor vaste.

Sfat de la Lidia Fecioru pentru mame

„Toată lumea își pune întrebarea de ce copiii, până într-un an sau un an și ceva, au tumori. Cu ce a păcătuit acest copil atât de mic că are o problemă așa de gravă? Este vorba despre informații intrauterine.

În momentul în care o mamă rămâne însărcinată, ea nu trebuie să aibă nicio secundă o frică, nici pentru ea și nici pentru copilul pe care îl poartă. Frica ce se instalează intrauterin se duce țintă către copil. Toate informațiile și fricile se transmit copiilor”, a declarat recent Lidia Fecioru.

„Sunt mulți care trăiesc cu sentimentul de vinovăție toată viața. Acest sentiment destabilizează sistemul nervos și lovește în tot ce înseamnă sistem neuro-vegetativ, adică tot ce ține de digestiv. Digestivul ține de la vârful limbii până la capătul intestinului gros”, a mai declarat Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top