Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru a spus care este metoda pe care a descoperit-o și a ajutat-o să dea jos peste 30 de kilograme.

Cura de Slabire

Lidia Fecioru a reușit să slăbească 30 de kg în acest mod: „Am reușit să slăbesc când…”

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” despre cura de slăbire pe care a ținut-o. Energoterapeutul a spus că a cântărit cu peste 30 de kilograme mai mult și a învățat singură care este secertul unei diete cu succes.

„În mai multe situații nu doar în cura de slăbire motivația este iubirea. În primul rând trebuie să înveți să-ți iubești corpul. Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut cu peste 30 de km mai mult decât acum. Am avut undeva la peste 90 de kg. Îmi spuneam mereu: eu nu sunt grasă, am doar 65 de kg, restul este senzualitate și carismă. Motivația a fost iubirea de sine, am început să mă iubesc, am început să îmi aud corpul.

Înainte de a mă iubi am simți furie. Mi-am dat seama de asta când într-o zi m-am îmbrăcat într-o rochie și m-am simțit de parcă eram o omidă. Și soțul meu mi-a zis: arăți ca o vacă. Și atunci mi-am zis: sunt vacă pentru că stau cu tine. Am să slăbesc și divorțez. Și așa a fost. Am slăbit și am divorțat.

Eu iubeam pe toată lumea, eu trăiam doar pentru familie, doar pentru copii și soț. Când am început să mă iubesc pe mine lucrurile s-au schimbat. Am început un regim de slăbire disociat pe care l-am ținut 7 luni de zile.

Eu nu stau la masă să mănânc, ca să nu mănânc foarte mult, din picioare iau câte ceva. Mănânc puțin din fiecare.

Când eram grasă făceam o greșeală pe care o fac toate femeile. Când femeile încep să se îngrașe încep să-și cumpere haine lălâi, dacă se poate saci. Chestia asta e cea mai mare greșeală pentru că în momentul în care ai început să pui saci pe tine nu mai observi cât te-ai îngrășat.

Eu am un costum roșu superb. Acel costum îl am de când aveam 62 de kg, acum 20 și ceva de ani. Eu și acum îl am și acel costum este un reper pentru mine. Eu acum, din nou, încap în acel costum.”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Articol pe aceeași temă: Rețeta cu ceapă recomandată de Lidia Fecioru pentru diabetici

Lidia Fecioru oferă săptămânal câte o idee, un remediu naturist sau o rețetă pentru a atenua simptomele anumitor afecțiuni ori pentru a trata boli mai puțin grave.

CITEȘTE ȘI: De ce problemă a scăpat Lidia Fecioru consumând ceai din coajă de ceapă. Îți spune și cum se prepară

Bioenergoterapeutul a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre cum curăță ceapa vasele de sânge. Această legumă este recomandată și pentru cei care vor să își regleze nivelul de zahăr din sânge.

Lidia Fecioru: ceapa curăță vasele de sânge
„O ceapă de mărime medie, tăiată în două, se pune în tavă și se pune la cuptor. Este bună pentru curățarea vaselor de sânge, dar reglează foarte bine problemele celor care au probleme cu diabetul și e foarte bună pentru reglarea zahărului în corp. La cuptor nu se arde decât uleiul ăl.a”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Beneficiile cepei sunt recunoscute și de către medici. Doctorul Diana Stuparu confirmă spusele Lidiei Fecioru.

1 Comment

1 Comment

  1. Fleseriu E.

    2017-11-23T18:22:47+02:00 at 2017-11-23T18:22:47+02:00

    Imi place doamna Lidia Fecioru,imi plac sfaturile si retetele ei grozave pe care ni le impartaseste cu mare drag,Dumnezeu s-o ajute si pe ea asa cum ne ajuta dansa pe noi; ce mai,imi place doamna Lidia foarte mult!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top