Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Leu

Horoscop Lunar

Leu – Horoscopul luna Iulie

Horoscopul lunii iulie 2014 pentru zodia LEU- Dragoste, Cariera si Relatii

HOROSCOP LUNA IULIE LEU Aspecte generale
De vreo 11 ani astepti acest moment, ca Jupiter sa intre iar in zodia ta si sa-ti dea din nou chef de viata, energie, bucurie, entuziasm.

Evenimentul are loc chiar luna aceasta, deci pregateste-te sa-l primesti cum se cuvine, pentru ca e un tranzit rar si extrem de important, bine sustinut in acelasi timp si de Uranus din alta zodie de foc, din Berbec. Ce-i drept, mai ai inca Luna Neagra in vizita prin zodia ta, ceea ce nu suna tocmai incantator, ca si cum norocul este mereu umbrit de o mica piaza rea, ca atare nu te bucura inca atat de tare de prezenta lui Jupiter.

Acesta diminueaza efectele neplacute ale Lunii Negre, dar si invers: efectele benefice ale lui Jupiter sunt deocamdata reduse din cauza prezentei lui Lilith. Abia la toamna Jupiter va ramane singur pentru a-ti oferi toate auspiciile norocoase, dar asta nu inseamna ca nu poti face schimbari majore in viata ta incepand cu 16 iulie, momentul cand Jupiter se va muta pentru un an in zodia ta! Finalul de luna suna si mai bine, cand si Soarele si Jupiter se vor reintalni in zodia ta dupa 12 ani si iti vor insufla energie pozitiva, noroc, buna dispozitie, dorinta de extindere si de evolutie, ca atare n-ar fi rau sa iei o decizie de zile mari imediat dupa ce Soarele va intra in zodia ta. Momentul e optim pentru a da startul unor evenimente deosebite!

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top