Connect with us

Revistateo.ro

Leonard Doroftei in doliu

Stiri

Leonard Doroftei in doliu. Mama lui a murit

Mama lui Leonard Doroftei a murit joi dimineata. Femeia ar fi fost internata de doua saptamani in Spitalul din Ploiesti unde suferise o interventie chirurgicala.

 Leonard Doroftei este in doliu. Fostul campion mondial si-a pierdut mama in aceasta dimineata. De altfel, in urma cu o saptamani, Doroftei a fost vazut la unitatea medicala prahoveana, vizibil afectat de starea de sanatate a persoanei care i-a dat viata.Leonard Doroftei trece prin momente foarte dificile. Sportivul este in doliu, dupa ce a pierdut-o pe cea mai importanta femeie din viata lui.

Mama lui Leonard Doroftei a incetat din viata, in aceasta dimineata. Femeia ar fi fost internata in spital pe o perioada de doua saptamani, iar dupa o lunga perioada de suferinta aceasta a murit.

Leonard Doroftei era foarte atasat de mama lui, iar in urma cu cativa ani, spunea in cadrul unei emisiuni televizate ca o perioada, aceasta nu a stiut ca facea box.

 Am vorbit mai des cu mama cand eram in strainatate, decat atunci cand eram in Romania. Mama nu a stiut intr-o perioada unde sunt si ce fac. M-am trezit odata cu mama si cu o matusa dupa un meci.

Ca si copil nu ma vedeau. Mereu fugeam dintr-un oras din altul in cantonamente”, spunea Leonard Doroftei.„La aparat ascultam mereu si il ascultam cand se batea, cand nu era televizat. Am avut mai mari emotii la radio decat atunci cand eram langa el. El cand urca in ring le umfla ochii”, declara mama lui Doroftei, mandra de fiul ei.

2 Comments

2 Comments

  1. feli

    2016-02-27T20:33:41+02:00 at 2016-02-27T20:33:41+02:00

    Condoleante.fruntea sus la viata suntem datori o singura data

  2. Madalina Stoian

    2016-03-02T00:12:08+02:00 at 2016-03-02T00:12:08+02:00

    Sa fie tare si puternic sa treaca peste asta cu bine.Condoleante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top