Connect with us

Revistateo.ro

Laura Cosoi: Am spus DA

Inedit

Laura Cosoi: Am spus DA!

Laura Cosoi: Am spus DA! Frumoasa actriță și iubitul ei, omul de afaceri Cosmin Curticapean, au decis să ducă relația la un alt nivel, astfel că bărbatul a cerut-o pe Laura Cosoi în căsătorie, după cum a ținut să precizeze vedeta pe blogul ei.

„Când m-am așteptat mai puțin, iubitul meu m-a cerut de soție. Din acest moment încep un nou capitol în viața mea, alături de bărbatul care mă face fericită!”, scria Laura pe blogul personal, alături de o serie de fotografii, care o înfățișează exrem de fericiă alături de logodnicul ei.

Actrița din „Cel ales” le-a dezvăluit fanilor și decorul minunat în care iubiul său i-a adresat întrebarea cea mare.

CIEȘTE ȘI: Filmul CEL ALES ofera fiecarui spectator sansa de a deveni actor!

„Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi și în timp ce ma rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii și în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoționate ale celor dragi, ținându-l de mână pe Cosmin, am spus Da!”

sursa foto lauracosoi.ro

sursa foto lauracosoi.ro

Laura Cosoi: Am spus DA! Vestea a venit ca un soc pentru toată lumea, mai ales că în urmă cu puțin timp, cei doi declarau că nu au planuri de căsătorie în viitorul apropiat și preferă să ia lucrurile ușor.

sursa foto lauracosoi.ro

sursa foto lauracosoi.ro

„Noi ne știm de vreo 11 ani și ne cunoaștem din ce în ce mai bine. Noi facem doi ani în curând, așa că suntem bine. Totul merge firesc, normal, natural. M-a cucerit cu felul în care știe să iubească”, declara vedeta, pentru CANCAN.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top