Connect with us

Revistateo.ro

La ce folosește remediul cu lămâie și sare

Stil de viata

La ce folosește remediul cu lămâie și sare

Remediul cu lămâie și sare este unul din cele mai eficiente în tratarea mai multor probleme de sănătate.

Remediul cu lămâie și sare pentru casa ta: la ce e bun?

Dacă tai o lămâie în patru bucăți și presari părțile cu sare, o să scapi de o mare problemă, Pune lămâia cu sare în mijlocul bucătăriei tale și vei purifica astfel aerul din încăpere.

Lămâia are o serie de proprietăți pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Omoară bacteriile și vindecă pielea de infecții.

Alte trucuri geniale care implică lămâia

1. Lămâile pot fi folosite la curățarea casei. Amestecă apă cu suc de lămâie și spală recipientele din plastic. Vei îndepărta cu succes grăsimea, mirosul de prăjeală și petele. Folosește un burețel moale ca să nu zgârii suprafața plasticului.

2. Tot cu suc de lămâie poți reîmprospăta blatul de bucătărie. Blatul de lemn absoarbe toate mirosurile, mai ales dacă ai tocat ceapă pe el sau alte alimente folosite la gătit. Simpla frecare a blatului cu zeamă de lămâie și apă îl va face să miroasă frumos. Astfel, celelalte alimente folosite nu vor avea mirosul impregnat al cepei sau al celorlalte legume tăiate înainte pe blat.

3. Robintele de inox se curăță cel mai bine cu zeama de lămâie. La fel poți proceda și cu parchetul laminat, mai ales dacă ai vărsat peste el cafea sau suc și a devenit lipicios.

4. Mai mult, dacă pui sucul în mașina de spălat, hainele vor căpăta un parfum special și vor fi mai albe.

5. Tot cu zeamă de lămâie se pot curăța oglinzile și geamurile. Pune suc de lămâie în pulverizator și ferestrele vor fi ca noi.

Alte articole pe aceeasi tema: Taie o LĂMÂIE mărunt şi pune-o la congelator! Efectul ei îţi poate salva viaţa!

Lămâile aduc numeroase beneficii organismului. Și, dacă acestea sunt congelate, atunci beneficiile fructului sporesc. Taie o lămâie mărunt, după care pune-o în congelator. Efectele sunt incredibile și ți-ar putea salva viața.

Taie o LĂMÂIE mărunt şi pune-o la congelator! Efectul ei îţi poate salva viaţa!
Lămâile conțin multă apă. De asemenea, sunt bogate în carbohidrați, proteine, lipide, celuloză. În aceste fructe se găsesc săruri organice, sodiu, calciu, potasiu, fier, clor, sulf, fosfor, mangan, cupru. Tot în lămâi se găsesc numeroase vitamine, printre care și vitamina c, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina E, vitamina D.

În coaja lămâilor se găsește ulei volatil în proporție de 2,5%. De asemenea, aceasta conține lipide simple, săruri ale acidului limonic. Din coaja lămâilor se extrage uleiul de lămâie, care aduce numeroase beneficii sănătății.

În urma unor studii, cercetătorii au ajuns la concluzia că în coaja unei lămâi există de 5, până la 10 ori mai multe vitamine decât în sucul obținut din acest fruct. Coaja lămâii are rolul de a înlătura toxinele din corp.

Potrivit studiilor, lămâia poate reduce numărul celulelor canceroase din organism. Pentru a fi mai eficient, acest remediu poate fi combinat cu bicarbonat de sodiu.

Pentru a beneficia de numeroasele proprietăți ale acetui fruct, tot ce trebuie să faci este să le cumperi, le speli bine, le tai bucăți și le pui în congelator. După ce sunt congelate, pot fi date pe răzătoare sau tocate mărunt. Este bine să se păstreze coaja pentru că, așa cum spuneam mai sus, aduce numeroase beneficii organismului.

Dacă vei consuma lămâi congelate, acestea aduc numeroase benfcii corpului. Nu trebuie decât să le speli, să le pui în congelator și remediul este gata. Este un remediu simplu și eficient. Nu ai nevoie de mult timp pentru a-l prepara, iar rezultatele sunt uimitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top