Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

La câte zile de relație te va înșela, în funcție de zodie

La câte zile de relație te va înșela, în funcție de zodie:

BERBEC: 34 ZILE
O lună și un pic îl ține pe bărbatul Berbec până să te înșele. Asta deoarece acest nativ se plictisește repede într-o relație și urăște monotonia. Berbecul caută mereu un motiv pentru a-și adora partenera, iar în momentul în care totul se transformă într-o banalitate, caută alernative.

TAUR: 45 ZILE
O lună și jumătate îl ține pe bărbatul Taur până se te înșele. Deși pare un tip fidel, datorită gândirii sale conservatoare, acesta le face curte și altora în cel mai mare secret. Nu îți vei da seama că te înșeală deoarece Taurul are capacitatea de a camufla infidelitățile foarte bine.

CITEȘTE ȘI: VÂRSTA IDEALĂ DE MĂRITIȘ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI: 13 ZILE
13 zile sunt multe până ca un bărbat născut în zodia Gemeni să te înșele. Acesta tinde să lege relații amoroase cu cât mai multe persoane, cât mai diverse, deoarece nu suportă o relație monotonă.

RAC: 10 ZILE
Nici nu bine au început relația că Racii caută deja o înlocuitoare. De fapt, nu e vorba că te va înlocui, ci va juca la două mese. Bărbatul Rac are un amor propriu greu de înțeles în astfel de situații, având în vedere sensibilitatea acestui nativ.

LEU: 28 ZILE
Ceva mai fidel decât Racul și Geamănul, bărbatul Leu face toate eforturile pentru a-ți sta tot timpul aproape. Clachează în momentul în care își dă seama de importanța sa în ochii altor femei și nu vrea să-și ”irosească” viața lângă una singură.

FECIOARĂ: 50 ZILE
Deși sunt cei mai fideli din zodiac, bărbații Fecioară nu sunt cu nimic mai diferiți față de restul masculilor. Fecioara înșeală în momentul în care se simte în nesiguranță în relație sau este convinsă că partenerul de viață nu iubește la fel.

BALANȚĂ: 40 ZILE
Balanțele caută echilibrul într-o relație sau o persoană pe care să fie în stare să o tempereze. Atunci când în relație unul tinde să fie extremist, bărbatul Balanță fuge prin alte paturi.

SCORPION: 15 ZILE
Două săptămâni și o zi este rankingul de fidelitate al Scorpionului. În general acesta agață colegele de la serviciu sau domnișoarele pe care le întâlnește la petreceri, fără a întreține o relație serioasă cu acestea în paralele. Este vorba doart de arta seducției.

SĂGETĂTOR: 39 ZILE
Bărbatul Săgetător scapă de stresul din căsnicie făcând sex cu alta. Dacă este călcat pe coadă sau bombardat cu o serie de sarcini și reproșuri ori subestimat, îl vei pierde definitiv.

CAPRICORN: 48 ZILE
Capricornul este pe locul doi la capitolul fidelitate, după Fecioară. Acesta nu va înșela deloc în prima lună de relație deoarece acordă spațiu și timp persoanei de lângă el pentru a se desfășura în mod natural. Iar când apare plictiseala, bate la altă ușă.

VĂRSĂTOR: 4 ZILE
Cel mai infidel dintre toți este Vărsătorul. Firea lui schimbătoare și dorința permanentă de a experimenta (mai ales din punct de vedere sexual) îl împiedică pe acest nativ să aibă o relație de lungă durată.

PEȘTI: 33 ZILE
Peștii sunt foarte romantici și surprinzători de infideli totodată. La fel ca și Scorpionul, bărbatul Pești își caută confirmarea în altă parte iar asta, culmea, îl ajută să își închege mai bine relația cu persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top