Connect with us

Revistateo.ro

Kesha RUPE TACEREA dupa 10 ani. A FOST ABUZATA FIZIC SI PSIHIC DE PRODUCATORUL EI!

Inedit

Kesha RUPE TACEREA dupa 10 ani. A FOST ABUZATA FIZIC SI PSIHIC DE PRODUCATORUL EI!

Viata faimosilor nu este tocmai roz in spatele cortinei, ba dimpotriva. Multe dintre vedete trebuie sa faca anumite compromisuri sau sa rabde pentru a mai aparea pe scena. Este si cazul cantaretei Kesha, cunoscuta pentru piesa „Tik Tok”. Aceasta il acuza, dupa 10 ani de colaborare, pe producatorul ei pentru ca a torturat-o fizic si psihic.

Documente din partea justitiei arata ca Dr. Luke (Lukasz Sebastian Gottwald), producatorul cantaretei, a obligat-o sa se drogheze si sa consume bauturi alcoolice in exces. Kesha il mai acuza pe producator ca inca de la varsta de 18 ani (ea avand acum 27) acesta incerca sa faca sex cu ea cu forta. Producatorul Luke a drogat-o pe Kesha pana cand aceasta era in stare de incostienta, si apoi a violat-o.

Din cauza presiunilor psihice pe care le-a avut din partea producatorului ei timp de 10 ani, Kesha a avut probleme si cu alimentatia, recurgand uneori si la bulimie.

Echipa de avocati a doctorului Luke neaga orice acuzatie si declara ca vedeta inventeaza orice despre producator cu scopul de a se scrie despre ea in ziarele de scandal pentru a-i fi promovata si mai tare muzica.

Kesha Rose Serbet (nascuta pe 1 martie, 1987) cunoscuta sub numele de Kesha sau Ke$ha, este o cantareata de muzica pop dance din America. Aceasta a devenit celebra dupa colaborarea cu Flo Rida in single-ul „Right Round”, single ce a debutat pe pozitia intai in Billboard Hot 100. In 2000 si-a lansat primul disc care se intitula „Animal”.

In 2012 a scos pe piata super-hit-ul difuzat si de radiourile din Romania, „Die Young”. Acesta s-a mentinut pe locul 10 multa vreme in clasamentele din tara noastra. Cel mai recent single al cantaretei este „Find it” si deja face deliciul ascultatorilor de muzica pop americana.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top