Connect with us

Revistateo.ro

Katie Holmes s-a despărțit de iubit

Staruri

Katie Holmes s-a despărțit de iubit

Tom Cruise și Katie Holmes s-au despărțit cu ceva timp în urmă. Se pare că de atunci cei doi nu au mai avut noroc în dragoste. Fosta soție a lui Tom Cruise s-a despărțit acum de iubitul ei. Se pare că se pregăteau de nuntă, dar nu vor mai ajunge la altar.

Katie Holmes s-a despărțit de iubitul ei. Băteau clopote de nuntă

Actrița, fosta soție a lui Tom Cruise, este mama unei fete de 12 ani, Suri. Ea și Jamie Foxx s-au depărțit după o relație care ar fi dus la căsătorie. Cei doi aveau o relație de cinci ani. Însă au fost discreți. Conform informațiilor apărute în presă, actrița ar fi avut obligația, prin contract, de a nu se afișa cu niciun bărbat pentru ceva timp după despărțirea de Tom Cruise.

Astfel, Katie și Jamie au fost pozati împreună abia în anul 2017. Atunci au apărut pe o plajă, ținându-se de mână. Iubirea lor a fost un sceret pentru cinci ani. După acest timp, cei doi au decis să devină soț și soție. Acum, însă, se pare că lucrul acesta nu se va mai întâmpla.

CITEȘTE ȘI: S-a zvonit că Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au despărțit. Care este adevărul?

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, despărțiți. Ce se va întâmpla cu fetița lor

Se pare că Jamie nu a fost un iubit fidel. A înșelat-o de mai multe ori pe Katie cu aceeași femeie. Deși relația cu cealaltă femeia a luat sfârșit, Katie nu a mai putut avea încredere în partenerul ei de cuplu. Așa că s-a ajuns la despărțirea care era inevitabilă în cazul acesta.

Katie și Jamie nu au comentat pe marginea acestei decizii pe care au luat-o. Însă actrița a fost văzută alături de Joshua Jackson, un fost iubit și fost coleg de platou, în ”Dawson’s Creek”. Așadar, se pare că actrița își reface viața alături de un alt bărbat. Asta după divorțul de Tom Cruise și după despărțirea de bărbatul care urma să îi devină soț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top