Connect with us

Revistateo.ro

Karma zodiilor, ingreunata in primele 6 luni ale anului 2017

Astro-FUN

Karma zodiilor, ingreunata in primele 6 luni ale anului 2017

Karma zodiilor va fi ingreunata in primele 6 luni ale acestui an. Pana in luna iulie, anumite zodii trebuie sa dea dovada ca au invatat din greselile trecutului, sa demonstreze ca nu mai actioneaza cu ranchiuna.

Zodiile cu destin crunt in 2017

Nativul Berbec trebuie sa nu se opreasca din invatat. Chiar daca va avea senzatia ca le stie pe toate, va fi nevoit sa faca si mai multe eforturi de intelegere a situatiilor in care va fi implicat. Trebuie sa plateasca anumite datorii karmice. Trebuie sa scape de superficialitate, ignoranta in relatiile amoroase si setea de bani. Din punct de vedere financiar, pana in luna iulie lucrurile se vor stabiliza, insa depinde cum isi va cheltui banii. Trebuie sa evite excesele si sa se concentreze pe investitiile serioase, de durata.

Leul va avea si el o perioada incarcata din punct de vedere emotional. Ultimii 5 ani au fost dificili pentru ca nu a reusit sa se adune suficient incat sa isi atinga telurile. Trebuie sa se elibereze de haosul din minte si sa devina proactiv. Pana in luna iulie, Leul va trebui sa dea dovada de responsabilitate, sa isi asume lucrurile cu mai mult aplomb. Pana la urma, este patronul propriului sau destin. Din iulie, acest nativ s-ar putea afla pe alte meleaguri.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2017. Momentele cheie din anul karmic 1

Si Balanta va avea 6 luni de foc. Zodia de aer va trebui sa invete sa nu mai care problemele de la munca acasa si invers. Ii va fi foarte greu mai ales in lunile martie si aprilie, cand vor aparea multe obstacole. Din punct de vedere amoros, gelozia ii va da batai de cap. Va trebui sa scape cu orice pret de gandirea paranoica si sa realizeze ca isi distruge singura relatia in acest mod.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top