Connect with us

Revistateo.ro

Kanye West, PICTORIAL NUD alături de soția sa

Inedit

Kanye West, PICTORIAL NUD alături de soția sa

Kanye West a rămas plăcut impresionat de pictorialul nud controversat realizat de soția sa, Kim Kardashian, pentru revista Paper, astfel încât dorește și el să facă un pictorial nud, împreună cu Kim. Rapperul american își dorește ca în pictorialul nud împreună cu soția sa, cei doi să apară îmbrățișați.

Kanye West, în vârstă de 37 de ani, a venit cu o inițiativă personală privind fotografia dorită cu Kim Kardashian, „într-o îmbrățișare plină de dragoste”. Kim Kardashian (34) a pozat recent pentru revista Paper, iar fotografiile ei au devenit motiv de parodie imediat dar au fost și admirate pe Internet.

CITEȘTE ȘI: THANKSGIVING DAY. PENTRU CE I-A MULȚUMIT LUI DUMNEZEU RICKY MARTIN

Kim Kardashian este una dintre cele mai bine plătite vedete americane de televiziune, reality-show-ul ei, „Keep Up with the Kardashians”, aducându-i venituri de peste 6 milioane de dolari doar în 2013. Soțul ei în schimb a devenit celebru mai repede decât ea, fiind un cunoscut rapper american.

Recent, Kanye West a anunțat că se retrage din muzică și se apucă de modă, domeniu în care excelează soția sa. După o colaborare eșuată cu firma Nike, din lipsă de timp, acesta a semnat un contract cu firma Adidas după ce s-a născut fetița celor doi, North West. Kanye dorește să își lanseze propria colecție de haine, design la care lucrează intens în aceste momente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top