Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

JUPITER intra in opozitie cu NEPTUN RETROGRAD: Se schimba TOTUL pentru aceste 4 zodii!

Planeta Jupiter intra in opozitie cu Neptun Retrograd pe 17 septembrie, ceea ce se traduce prin schimbarea totala a destinelor majoritatii semnelor zodiacale.

Planeta Jupiter se ocupa de viata sociala si integrarea in mediu, in timp ce Neptun este responsabil de planul ideilor, al fanteziilor, a creativitatii, a viselor marete. Opozitia dintre cele doua planete lasa majoritatea semnelor zodiacale in stand-by pe planul carierei, dar este benefica pe plan sentimental si familial.

Cele mai afectate zodii de opozitia dintre cei doi giganti sunt Racii, Balantele, Fecioarele si Sagetatorii.

Pentru Raci se anunta o sarabanda de evenimente care se vor suprapune de la o zi la alta, deci, urmeaza si mai multe responsabilitati pentru urmatoarele 20 de zile cel putin. Racii reusesc sa obtina parteneriate din care pot extrage sume importante de bani, asta numai daca stiu cum sa asculte ideile specialistilor.

Fecioarele si Balantele au oarecum un destin comun. Lucrurile sunt tot mai asezate pe plan sentimental, insa problemele apar in Casa Carierei.

Fecioarele sunt ceva mai avantajate de Neptun retrograd deoarece acesta le da semnale mai evidente unde trebuie sa schimbe ceva pentru ca succesul sa fie garantat. Balantele, jucandu-se mereu cu talerele pentru gasirea echilibrului, vor avea o mare problema in definirea propriului destin profesional pentru etapa urmatoare.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: HOROSCOPUL TIGANESC pentru luna OCTOMBRIE 2015: Ce se intampla cu Racii si Scorpionii

Sagetatorii imbratiseaza noi vise, dar acestea nu vor putea fi realizate fara pic de ajutor din partea partenerului de viata. Schimbari majore apar in tot ce tine de gospodarie (renovari sau chiar o mutare intr-o casa noua) si planul familial, unde apar nori intunecati, dar doar pentru o scurta durata.

Capricornii vor vedea banii zburand pe geam si nu vor intelege nici de aceasta data pe ce se duc. Un plan financiar intocmit de o terta persoana este urgent! Este clar ca acesti nativi nu mai sunt capabili sa isi gestioneze propriul buget.

Varsatorii intra intr-o noua etapa nefericita. Planul integrarii sociale cu cel al aplicarii propriilor idealuri se ciocnesc. Este ca si atunci cand placile tectonice nu se mai suporta si isi fac simtite prezenta una in fata ceilalte. Varsatorii pot fi destul de debusolati mai ales pe 17, 18, 19, 20 si 24 septembrie.

Pestii, Leii, Berbecii si Taurii devin mai populari, insa nu datorita calitatilor lor deosebire ci a norocului de a se afla la locul potrivit.

Cat despre Gemeni, acestia nu contenesc sa se supere cu apropiatii, fara niciun temei fundamentat. Scorpionii vor intra intr-un con de umbra, Neptun retrograd afectandu-le relatiile sociale.

Sursa foto: moonmentum.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top