Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Julia Roberts și Richard Gere sărbătoresc 25 de ani de ”relație”

Julia Roberts și Richard Gere sărbătoresc 25 de ani de ”relație” în legendara producție „Pretty Woman”. Filmul care le-a crescut popularitatea celor doi mari actori a apărut în 1990, când foarte mulți nici nu erau născuți.

Emisiunea Today de la NBC a dorit să celebreze acest sfert de secol de când „Pretty woman” a încântat inimile a milioane de femei din toată lumea, datorită poveștii de dragoste care și astăzi face încă ravagii. NBC a strâns pe platoul de filmare câteva persoane care au făcut parte din distribuția peliculei din 1990, printre care protagoniștii (care au îmbătrânit vizibil) și directorul hotelului din Beverly Hills în film, Hector Elizondo sau Laura San Giacomo, cea mai bună prietenă a lui Viviana de pe marile ecrane.

CITEȘTE ȘI: JULIA ROBERTS, IMAGINEA GIVENCHY 2015

În cei 25 de ani, viețile protagoniștilor au cunoscut suișuri, dar mai ales coborâșuri. Richard Gere a divorțat între timp, iar Julia Roberts a trecut prin momente cumplite în ultima vreme: moartea mamei sale și sinuciderea surorii vitrege au afectat-o destul de tare pe actriță.

Foto: Twitter

Foto: Twitter


O parte a distribuției, pe platoul de filmare de la Today

Foto: HEPTA

Foto: HEPTA

Mai jos, trailerul filmului:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top