Connect with us

Revistateo.ro

Jeremy Clarkson renunţă şi la emisiunea de satiră

Inedit

Jeremy Clarkson renunţă şi la emisiunea de satiră

Jeremy Clarkson trebuia să revină pe micul ecran în rolul de moderator al emisiunii „Have I Got News For You”, o satiră pe care o mai prezentase de câteva ori şi în trecut. Acesta trebuia să-şi facă apariţia pe post în data de 24 aprilie, însă se pare că vedeta BBC s-a răzgândit.

CITEŞTE ŞI: Jeremy Clarkson, contactat de URGENȚĂ de ruși după ce a fost demis de la BBC

Vestea a fost confirmată oficial de către Jimmy Mulville, managerul companiei angajată cu producţia show-ului. Cu toate acestea, producătorii au anunţat că Jeremy Clarkson s-ar putea să prezinte o ediţie a „Have I Got News For You” în a doua jumătate a acestui an.

„După o perioadă de gândire, Jeremy Clarkson a decis să nu prezinte «Have I Got News For You». Îl aşteptăm să revină în calitate de prezentator în a doua parte a anului”, a declarat Mulville.

Emisiunea va debuta şi fără fostul moderator al „Top Gear”, iar în locul lui va fi actorul Daniel Radcliffe, care va da startul unui nou sezon vineri.

Clarkson a fost dat afară din show-ul care l-a făcut celebru, după ce acesta a fost implicat într-un scandal cu unul dintre producători, Oisin Tymon, într-un hotel din North Yorkshire. Cu toate acestea, oamenii legii din North Yorkshire au anunţat că vedeta britanică nu va fi pusă sub acuzare, în mare parte datorită faptului că cel agresat de Jeremy Clarkson nu a depus plângere, ba chiar şi-a exprimat regretul în urma altercaţiei.

După ce a avut loc o anchetă internă, cei de la BBC au decis că nu vor prelungi contractul vedetei pentru „Top Gear”. În urma acestei hotărâri, peste un milion de fani ai show-ului au semnat o petiţie online, prin care cereau televiziunii să se răzgândească, însă directorul general BBC a declarat că „a fost depăşită o limită”, iar decizia rămâne valabilă.

După concedierea lui Clarkson, postul tv a decis să întrerupă difuzarea emisiunii „Top Gear” pe teritoriul Marii Britanii şi să anuleze show-urile live sub această egidă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top