Connect with us

Revistateo.ro

casnicie

Stiri

IUBIREA PERFECTĂ: 75 de ani de căsnicie, moarte mână în mână, la câteva ore distanţă

Povestea lor de iubire a început pe când aveau doar 8 ani şi formau un cuplu. Au urmat apoi 75 de ani de căsnicie şi, poate, încă mai sunt împreună şi după moarte.

CITEŞTE ŞI: Iată ce spune data nunţii despre viitorul căsniciei tale

Jeanette şi Alexander s-au născut în 1919 şi putem spune că au fost adevărate suflete pereche. La numai 8 anişori, cei doi se considerau a fi deja împreună, lucru devenit oficial în 1940, când s-au căsătorit.

Cei 75 de ani de căsnicie i-au petrecut în San Diego, iar dragostea lor a dat naştere la 5 copii. Şi dacă orice poveste de iubire se termină cu bine, a lor cu siguranţă a continuat şi după moarte. Cei doi s-au stins în pat, ţinându-se de mână, la doar câteva ore distanţă, după ce ea i-a spus lui “așteaptă-mă, vin și eu în curând”. Cuplul care a format iubirea perfectă a fost înmormântat în acelaşi loc, fix în ziua în care cei doi au celebrat 75 de ani de căsnicie.

Alexander, jucător de golf toată viaţa sa, a suferit un accident în urmă cu câteva săptămâni, iar starea sa de sănătate s-a degradat brusc. Chiar dacă i-au fost alături copiii, care au adus un pat medical special pentru ca acesta să fie îngrijit mai bine, soţia sa, Janette, ştia că povestea lor de iubire se va încheia pe acest pământ, urmând să evolueze către o altă dimensiune, o altă stare.

Mai mult, văzând că soţul său se stinge uşor, starea ei de sănătate a început să se degradeze. Pe 17 iunie, Alexander şi-a luat rămas bun de la soţia sa şi s-a stins. Janette i-a şoptit atunci, în ultima clipă: “Vezi, asta ți-ai dorit. Ai murit în brațele mele, te iubesc. Te iubesc, așteaptă-mă, vin și eu în curând”. După ce copiii au lăsat-o să-şi ia la revedere de la soţul său, femeia şi-a respectat promisiunea şi, la nici măcar o zi, aceasta şi-a urmat soţul către ceruri.

Jeanette și Alexander Toczko au fost puşi în acelaşi loc, pentru a fi împreună şi după moarte, luni, 29 iunie, în ziua în care celebrau 75 de ani de căsătorie.

Drept urmare, iubirea perfectă chiar există, iar cei doi sunt exemplul perfect că acest sentiment durează o viaţă. Poate chiar mai mult…

Sursa foto dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top