Connect with us

Revistateo.ro

salarii

Stiri

Iti cauti un job? Uite ce salarii ofera supermarketurile!

Esti curios ce salarii au lucratorii comerciali din supermarketuri? Uite cat poti castiga daca te angajezi la unul dintre langurile de magazine.

Salariile intr-un supermarket pornesc de la 700 de lei si ajung la 3.000 de lei in functie de pozitia ierarhica. Site-ul undelucram.ro este o comunitate in care angajatii lanturilor comerciale impartasesc experientele de la job si dau informatii in legatura cu salariile pe care le castiga angajatii supermarketuri sau hipermarketuri. Afla ce salariu poti castiga daca te angajezi la Carrefour, Kaufland, Cora, Auchan, Mega Image, Profi, Lidl sau Penny.

CITESTE SI: Sute de oameni risca sa isi piarda locul de munca. Vezi cine ii inlocuieste!

Cat poti castiga la Carrefour

Potrivit datelor de pe internet, daca esti casier sau lucrator comercial la Carrefour castigi, in medie, 750 de lei pe luna, plus bonuri. Un sef de echipa castiga aproximat 1.300 de lei, iar un referant maketing sau sef de raion pot castiga 2.000 de lei.

Directorul de magazin castiga aproximativ 2.000 de lei, plus masina de serviciu si telefon.

Pe site-urile de recrutare sunt disponibile 3 locuri de munca in Carrefour, doua in Timisoara si unul in Bucuresti.

Cat poti castiga la Kaufland

La Kaufland, lucratorii comercial si casierii castiga 1.000-1.100 de lei pe luna. Un sef de raion poate castiga intre 2.000 si 2.800 de lei, un sef de departament, 3.000-4.000 de lei, iar un director de magazin poate lua un salariu de 7.000 de lei (brut).

In acest moment, sunt 17 posturi disponibile la magazinele Kaufland din toata tara, pe posturi precum casier, lucrator comercial, manager magazin.

Cat poti castiga la Cora

Conforma informatiilor de pe internet, la Cora sunt salarii intre 650 si 850 de lei pentru un lucrator comercial, plus bonuri de masa.

Cora angajeaza 10 agenti de paza, brutari, casieri, vanzatori departament alimentar, in Bucuresti.

Cat poti castiga la Auchan

La Auchan, cand vine vorba despre salarii pentru lucratori comerciali, acestia pot avea intre 600 si 900 de lei, in functie de oras si de experienta.

Conform site-urilor de recrutare, sunt 6 joburi disponibile la Auchan pentru manager proiect, coordonator training, asistent directiune, controlor de gestiune sau tehnician.

Cat poti castiga la Mega Image

Daca lucrezi la Mega Image pe postul de casier sau lucrator comercial poti castiga 1.300 de lei plus bonuri de masa, iar ca sef de departament poti primi un salariu intre 1.600 si 1.800 si tichete de masa.

Poti alege din 10 posturi disponibile in toata tara.

Cat poti castiga la Profi

La Profi poti castiga intre 700 si 800 de lei drept casier si lucrator comercial. Seful de tura castiga aproximativ 950 de lei, controlorul de marfa 1.100 de lei, iar receptionerul 650.

Aproximativ 35 de posturi vacante sunt publicate pe site-urile de recrutare, Profi angajand casieri, lucratori comerciali, sefi magazin si alte categorii de personal.

Cat poti castiga la Lidl

Conform informatiilor de pe portalul undelucram.ro, angajatii de la Lidl primesc cea mai mare remuneratie. 900 de lei pentru casier la inceput, dar poate ajunge si la 1.900 de lei. Un lucrator comercial castiga aproximativ 1.500 de lei, iar un sef de magazin, peste 4.000 de lei.

La Lidl sunt aproximativ 80 de joburi disponibile in mai multe orase din Romania, majoritatea pe postul de vanzator.

CITESTE SI: 500 de LOCURI DE MUNCA in afara. Uite cum poti aplica!

Cat poti castiga la Penny Market

Un lucrator comercial are un salariu de 800 de lei, plus bonuri de masa, iar un sef de magazin castiga aproximativ 2.500 de lei pe luna.

Daca vrei sa lucrezi la Penny Market, gasesti 17 posturi vacante, majoritatea pentru casier sau sef sectie. Joburile sunt in mai multe orase din tara.

Sursa foto: careersourcepbc.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top