Connect with us

Revistateo.ro

Interviu Revista Story: Noua viata a lui Teo

Inedit

Interviu Revista Story: Noua viata a lui Teo

Anul acesta se fac zece ani de când Teo și-a găsit sufletul pereche, pe Maia. Vedeta ne-a povestit în exclusivitate care a fost momentul în care a decis să înfieze un copil și cum s-a schimbat viața ei de atunci.

„Eu nu mi-am dorit copil. Aveam 36 de ani, o viață, după părerea mea, cu ce trebuia. Nu am înțeles niciodată, si continui să cred asta, că femeile care nu au un copil, nu sunt împlinite. Totul a început de la o prietenă de-a mea, care tot pierdea sarcini și, ultima oară, m-a sunat de la Urgență și mi-a zis că a pierdut încă o sarcină și că dacă mai pățește iar, vrea să adopte. Îmi aduc aminte și cuvântul pe care l-am folosit atunci – .

Eu am adoptat prima, ea ulterior”, și-a început vedeta confesiunea, povestind ultimii zece ani din existența ei ca pe un verset din Biblie. Da, Teo a făcut un lucru sfânt, căruia nu îi e dat în putere multora dintre noi, pentru care avem o vădită admirație. Cu atât mai mult, cu cât recunoaște că la acea vreme era chiar și ea înspăimântată de dorința care se născuse în sufletul ei.

„S-a întâmplat pentru că nu puteam altfel. Mi s-a părut ciudat faptul că, după ce am ales-o pe Maya (de fapt, ea mă alesese pe mine), mi s-au propus tot felul de alte variante pentru că ea nu avea analize făcute. Am zis ! Ăsta este copilul meu. Urma să ne dăm seama, din ce în ce mai mult, pe măsură ce treceau anii, ca așa era”, a continuat să navigheze Teo prin marea de amintiri.”, a declarat Teo in revista Story.

Cititi mai multe in revista Story.

2 Comments

2 Comments

  1. Eleny

    2014-04-11T19:31:36+03:00 at 2014-04-11T19:31:36+03:00

    LA MULTI ANI! suntem alaturi de voi si de fericirea ce se citeste pe chipul vostru si binenteles va iubim

  2. Marcela Glavan

    2014-05-08T17:41:21+03:00 at 2014-05-08T17:41:21+03:00

    Ceea ce tu ai facut se numeste,pe buna dreptate,o minune…pentru sufletelul caruia tu i-ai adus o speranta,un viitor,dragostea ta….totul ti se va intoarce,te-ai gandit vreodata ca poate d-aia nu ai plecat dintre noi atunci?pentru ca Dumnezeu ti-o daruise pe Maia si tu nu puteai sa o parasesti…Cred ca sigur te-ai gandit la asta…Te iubim si te „urmarim’in continuare…Cat mai mult timp,cu mare drag…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top