Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Interviu Annes – Afla care sunt secretele ei pentru a fi mereu in forma

1. Fiecare vedeta are propiul sau secret pentru a se mentine in forma? Poti sa ne spui te rog care este secretul tau?

“Secretul » a trebuit sa-l gasesc si eu care pana la urma a fost de fapt o cunoastere a propriului organism, lucru pe care l-am capatat desigur in timp si bineinteles sa aflu cat mai multe informatii de la specialisti despre ce insemna o alimentatie corecta.
Nu am gasit pana acum vreo retea minune ; si la mine functioneaza tot reteta clasica ce presupune efort, disciplina, odihna, munca : dieta, hidratare si sport.

Am realizat ca, pentru a ma mentine la cele 53 kg la inaltimea de 1.72 cm trebuie sa am grija ca dieta mea sa contina cam 40-50% proteine (pentru ca in ultimii 4 ani am renuntat treptat la consumul de carne am inlocuit astfel cu carnea de peste ; la fel am renuntat de curand la lactate si am inlocuit cu laptele de soia sau din cand in cand branza de capra) ; carbohidrati cat mai putini si doar in prima parte a zilei, in rest salate, seminte de toate felurile, fructe doar dimineata.

Ultima masa e in jur de ora 17 dupa care merg la sala de sport. Seara ceaiuri sau un sake proteic.

Daca ma abat de la acest traseu si incep sa mananc dezordonat, la ore tarzii sau prea multe dulciuri ma ingras cu siguranta insa am grija sa iau masuri imediat cum vad ca am pus 1-2 kg.

Interviu Annes - Afla care sunt secretele ei pentru a fi mereu in forma (4)2. Ai tinut vreodata o cura de slabire? Si daca da, ne poti da si noua reteta?

Da, prima cura de slabire am tinut-o in primul an de facultate. Ma ingrasasem 6-7 kg exact in perioada examenului de admitere cand trebuia sa invat foarte mult si incepusem sa mananc multe dulciuri. Nu stiu daca neaparat as recomanda cura mea de slabire inventata de mine atunci..Pentru acele 6 kg pe care le-am slabit am mancat vreo luna si jumatate, fara limita ca si cantitate doar : iaurt cu pufuleti si fructe iar ca si miscare alergam prin parc de 3-4 ori pe saptamana cate 40’. In plus mai luam ceva minerale, vitamine.

3. Cat de des faci sport si ce exercitii recomanzi cititorilor nostri?

Sunt incantata sa-ti spun ca, in ultimii 4 ani m-am tinut serios de sport lucru care nu se intampla inainte. Putin « fortata » de tensiunea prea mica care incepuse sa-mi dea niste stari de ameteala continua, lipsa de energie si prezenta am ajuns la un consult la un prieten medic care in loc sa-mi prescrie cine stie ce pastile m-a trimis la sala de sport.

Usor, usor am observat ca, dupa exercitiile cardio gen cycling, bosu, zumba, aerobic, tae-bo incepeam sa ma simt mult mai bine, mai plina de energie asa ca, iata-ma dupa 4 ani dependenta de miscare.

Recomand cu drag orice fel de miscare, in functie de varsta si de starea de sanatate putem adapta antrenamentele incepand de la mersul pe banda, alergat, exercitiile cu greutatea propriului corp gen flotari, abdomene, genufluxiuni, fandari, sarituri, etc. chiar si exercitiile cu greutati de care am observat ca « fug » doamnele din teama de a nu face muschi prea mari, lucru care nu se intampla oricat de mari ar fi greutatile cu care lucram pentru ca organismul feminin nu contine decat o foarte mica cantitate de testosteron comparativ cu cel al barbatilor.
Pe langa faptul ce vom arata bine si vom aveam un tonus muscular excellent daca ne apucam de sport din tinerete cu siguranta vom « sari » peste o gramada de boli, poate fara osteoporoza, obezitate, boli cardiovascularie, etc.

4. Sunt tot felul de diete minune sau diete “de vedete”, ca de exemplu Dukan sau Dieta cu Ardei Iute, ai incercat vreodata una? Daca da, ne poti spune care si ce rezultate a avut?

In trecut daca aveam nevoie sa slabesc cateva kg tineam diete pe care mi le inventam singura ; renuntam la dulciuri, paste fainoase, prajeli, eram atenta la felul in care combin alimentele sau pur si simplu imi alegeam 2-3 alimente preferate pe care le consumam o perioada.

De cand am inceput sa fac sport recunosc ca nu am mai tinut nicio cura de slabire ;mi-am format o dieta « mod de viata » v-am povestit mai sus care functioneaza si ma mentine la greutatea la care ma simt bine. Insa am 4 prietene care au tinut cu succes dieta Dukan si au slabit kg bune, inca se mentin foarte bine dupa terminarea dietei lucru mai rar intalnit dupa alte cure de slabire.

Interviu Annes - Afla care sunt secretele ei pentru a fi mereu in forma (2)5. Din cate mese este alcatuita o zi din viata ta?
In general cam doua mese principale plus gustari gen fructe sau seminte.

6. Care este felul tau de mancare preferat?

Imi place spre exemplu mamaliguta..asa ca ma rasfat la fiecare sfarsit de saptamana cu varza calita sau ciulama de ciuperci cu mamaliguta.

7. Stai mereu cu gandul la caloriile pe care le mananci sau ai un organism care te ajuta destul de mult in acest aspect?

Recunosc ca sunt oarecum ajutata si genetic, parintii ca si toti bunicii de altfel nu sunt au auvut probleme cu greutatea ; chiar si eu mai mult de 6 kg in plus n-am avut niciodata deci nu am motive sa exagerez numarand caloriile ; sunt insa atenta mai mult la cantitate si am grija sa nu combin gresit alimentele gen paine cu peste si cartofi in acelasi timp.

Interviu Annes - Afla care sunt secretele ei pentru a fi mereu in forma (1)8. Cititoarele noastre sunt foarte preocupate de aspectul lor si ne intreaba mereu ce tipuri de tratamente folosesc vedetele. Ne poti spune cum te rasfeti tu? (ex: spa, tratament x,)

Nu sunt o impatimita a spa-urilor, saloanelor asa ca le frecventez destul de rar din lipsa de timp si rabdare. La sala de sport insa beneficiez si de doua feluri de sauna, uscata si umeda asa ca, imi este la indemana si profit de aceasta modalitate placuta de relaxare a muschilor dupa antrenamente.

Din cand in cand cate un masaj corporal insa cel mai mult ma rasfat acasa ;am un ritual intreg, bai relaxante cu spuma si uleiuri volatile, gomaj corporal si facial de 2 ori pe saptamana, masti pe care de obicei mi le prepar singura din fructe, uleiuri si miere. Intotdeauna am grija sa hidratez pielea si din exterior spre interior asa ca nu-mi lipsesc cremele de toate felulrile si in special cele bio care sa aiba componente cat mai naturale.

9. Care sunt planurile tale muzicale de viitor?

Pentru ca au trecut deja 4 ani de cand am lansat cel de-al treilea album « Raza de Soare » acum imi doresc foarte mult ca impreuna cu casa mea de discuri Roton Music sa reusim lansarea unui album nou pentru care mai avem de adunat cateva piese. Speram la o lansare frumoasa si un album reusit pentru fanii muzicii mele.

10. “In ploaie” este cel mai recent single al tau. Pe cand apare urmatorul si cum se numeste ?
Dupa colaborarea cu Jimmy Dub, Adi Cristescu si Connect-R pentru piesa « In ploaie » de care m-am bucurat enorm avem in lucru noul single de vara pe care il vom lansa curand direct cu un videoclip frumos. Prietenii, fanii nostrii pot afla mai multe si ne pot gasi zi de zi pe pagina oficiala de facebook Annes Official : www.faceboo.com/annes.ro si www.annes.ro .

Important: Fragmente din interviu pot fi preluate numai cu mentionarea sursei cu link direct.

Annes feat. Jimmy Dub – In Ploaie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top