Connect with us

Revistateo.ro

Saptamana de lucru prelungita la 6 zile si bacsisul interzis

Stiri

INITIATIVA: Saptamana de lucru prelungita la 6 zile si bacsisul interzis

Un candidat la alegerile prezidentiale isi doreste sa faca mai schimbari in Romania, mai precis vrea sa prelungeasca saptamana de lucru cu o zi pentru a combate somajul si sa mareasca pensiile. Spune mandru ca el nu ne promite marea cu sarea ci vine cu lucruri concrete. Este din Botosani, se numeste Nitu Octav Victor Vasile si este presedintele asociatiei filantropice „Stop, 3 boli grele, cancer, infarct si diabet”.

A incercat sa intre pe lista candidatilor din partidul in care acestea facea parte, insa, supriza, conducerea i-a respins cererea. Suparat nevoie mare a demisionat din PSD si se indreapta catre candidatura independeta, insa are de strans 200.000 de semnaturi. Convins ca ideile sale sunt bune accepta sa vanda planul sau electoral unui alt candidat in cazul in care nu ajunge la Cotroceni, pentru modica suma de 5 milioane de euro.

Un alt candidat, aflat inca in Italia isi doreste sa interzica bacsisul, sa mareasca salariul minim la 500 de euro si sa invete copiii inca din scoala regulile de circulatie.

Acesti doi candidati spera sa castige alegerile prezidentiale din Noiembrie, insa inca nu stiu ca nu se afla printre favoriti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top