Connect with us

Revistateo.ro

Inima acestei fetite a incetat sa bata de 5 ori dupa nastere. Iata ce s-a intamplat dupa acest episod!

Stiri

Inima acestei fetite a incetat sa bata de 5 ori dupa nastere. Iata ce s-a intamplat dupa acest episod!

Inima unei fetite nou nascute a incetat sa bata de 5 ori, imediat dupa nastere. Ce s-a intamplat apoi este incredibil!

Maxie Foster a nascut prematur, la doar 24 de saptamani, o fetita care cantarea nici mai mult nici mai putin de 800 de grame. Imediat dupa nastere copilul a avut grave probleme de sanatate, iar inima sa a incetat sa bata in repetate randuri. Medicii erau de parere ca problemele medicale urmau sa fie fatale, insa micuta a refuzat sa se dea batuta.

CITESTE SI: VIDEO WOW! CEA MAI CLARA INREGISTRATE CU UN COPIL IN BURTA MAMEI

Fetita a fost diagnosticata cu patent ductus arteriosus (PDA), o boala congenitala la inima, insa se confrunta si cu sangerari grave la nivelul creierului. Ea a avut nevoie de mai multe transfuzii de sange, care ii slabeau corpul si o puneau in pericol de la o zi la alta. Era insa singura solutie care mai pastra speranta in inima parintilor.

Copilul aproape ca si-a pierdut buricele degetelelor, care au nevenit negre din pricina canulelor care ii livrau oxigen. Pe langa asta, intestinele sale au fost grav afectate dupa ce s-a imbolnavit si de enterocolita necrozanta, o boala comuna la copiii nascuti prematur. Din pricina acestor probleme inima micutei fetite a fost inactiva, la un moment dat, timp de 30 de minute, insa doctorii s-au luptat din rasputeri si au reusit sa o tina in viata.

Desi in acest moment nu aude si sufera inca de o boala la plamani, bebelusul a fost adus acasa. Parintii o ingrijesc cu mult drag, iar ea cantareste acum aproximativ 4 kilograme si continuie sa ia in greutate, aproape ca un copil normal. Desi lupta nu s-a terminat, parintii sunt increzatori si extrem de fericiti ca micuta lor a putut in sfarsit sa paraseasca spitalul.

54ec04317394d_-_wd-01-mason-miracle-baby-died-five-times-z0d7kl-400

Sursa foto: blog.svpm.org.au; womansday.com; womansday.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top