Connect with us

Revistateo.ro

Încarcă-te cu energie cu aceste feluri de mic dejun

Mic Dejun

Încarcă-te cu energie cu aceste feluri de mic dejun

Încarcă-te cu energie cu aceste feluri de mic dejun:

Fulgi de ovăz cu fructe şi nuci. Fibrele din fulgii de ovăz vor oferi senzaţia de saţietate, nucile conţin grăsimi sănătoase, iar fructele (mai ales cele de pădure), îţi asigură un aport de vitamine numai bun pentru o dimineaţă plină de energie. Dacă nu te poţi ţine departe de dulce, adaugă o linguriţă de miere peste ingredientele de mai sus şi puţină nucă de cocos. Cu un iaurt degresat lângă toate acestea, începutul zilei nu ar putea fi mai frumos.

CITEŞTE ŞI: 15 alimente care scad pofta de mancare

Iaurt grecesc cu fructe. Poţi opta pentru cel cu 0% grăsimi şi cu un aport proteic dublu faţă de un produs obişnuit. Pentru că este saţios şi-l poţi mânca rapid, este cea mai bună variantă de mic dejun pentru cei care se trezesc mai târziu şi vor să iasă cât mai repede pe uşă.

Omletă de albuşuri cu brânză slabă şi spanac. Doar gândul la această imagine te-a lăsat salivând. Este varianta cea mai bună pentru un mic dejun încărcat de proteine. Dacă îţi place gustul, adaugă jumătate de avocado la compoziţie, pentru a încorpora şi o serie de acizi graşi şi proteine solubile, două substanţe esenţiale pentru buna funcţionare a organismului.

Smoothie. Pentru că tot este pe val, un astfel de mic dejun merge pe principiul consumului de fructe pe stomacul gol, sub o formă modernă, mult mai tentantă şi mai concentrată. Poţi adăuga banane, căpşuni, afine, unt de arahide, alimente care îţi vor asigura aportul necesar de fibre, proteine şi vitamine, până la următoarea masă principală a zilei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mic Dejun

To Top