Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai pufoasa omleta. Uite mai jos ce trebuie sa faci ca sa-ti iasa ca cea din imagine

Mic Dejun

Cea mai pufoasa omleta. Uite mai jos ce trebuie sa faci ca sa-ti iasa ca cea din imagine

Cea mai pufoasa omleta. Uite mai jos ce trebuie sa faci ca sa-ti iasa ca cea din imagine

9 secrete pentru o omleta pufoasa si gustoasa:
1. Unge capacul de la tigaie, pe interior, cu putin unt.
2. Foloseste oua de tara.
Daca vrei omleta consistenta, pregateste-o din galbenusuri. Daca insa preferi una dietetica, bate doar albusurile.
3. Mixeaza foarte bine ouale si laptele, dar nu cu mixerul. Foloseste o furculita sau un tel.
4. Pentru fiecare ou din omleta pune 20 ml lapte.
5. Incorporeaza in omleta de 4 oua si 2 lingurite de smantana.
6. Ca sa aiba textura pufoasa, pune 1 lingurita jumatate de gris sau de faina (peste 4 oua).
7. Pentru a fi moale, trebuie in pui in omleta un pic de unt in compozitie.
8. Pune mai intai omleta la foc mare, apoi redu-l treptat la minim.
7. Verdeata se presara la final, inainte de servire. Asadar, nu o pune in amestecul cu oua.

Citeste mai departe pe site-ul AndreiLaslau.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mic Dejun

To Top